fredag 8. april 2011

Smart!

At barn er smarte og løsningsorinterte, det er en sannhet vi bare må erkjenne.
Og de herligste små, og tidvise store diskusjonene man har med egne og andres barn er et løft i hverdagen! :-) (hjerte)
Akkurat nå har jeg stekt ørten pannekaker, jeg må ha blingset et øyeblikk, og trodd at jeg var en del av en storfamilie.... for sannheten er at vi er en kjernefamilie. Enkelt og greit.
Men når du i prosessen blir underholdt av en meget løsningsorientert fem åring som erklærer at Mamma? Jeg vil ha makk til kjæledyr!
Da blir man litt overveldet og slupser oppi litt mye mel, som må spes ut med litt mer melk.
Makk kan nemlig leve helt fint inne, vi må bare skaffe til veie nok jord!
Og i morgen er det lørdag...........
Dette bildet er snop! Det er tatt av fotograf gutten min. Størrelse 7, og skikkelig grei :-) (hjerte)
På ekskursjonen vår til hovedstaden dokumenterte han Freia butikken, lampen henger i taket og er bare , sett gjennom linsa til et passe høyt barn.

Hva planlegger dere da? Er det vårmesser og greier på gang?
Jeg har fri på tirsdag... og jeg kjenner suget etter malingen. Blir en del prosjekter ut over våren, og jeg gleder meg!!!
Klem fra LIV

9 kommentarer:

 1. Herlig! Det minste kjæledyret sønnen i huset her ville ha en gang var en maur... han tok den med seg fra en holme da vi var på båttur. Men innen vi var inne i båthavna var mauren vekk.

  Go hælj!

  SvarSlett
 2. Makk, det var uten skjelett det, var det ikke?

  Fotografgutten er ikke bare grei, han er skikkelig kul også - et fint forbilde;-) Bildet var kjempefint, kan du spørre om jeg kan få en kopi?

  Kos deg masse i helgen, og uken som kommer også - enten det blir makk eller maling. Vi fyker til Bjorli og Spenningskurset, bare den teite feberen kunne forsvinne...

  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 3. Sønnen din har virkelig øye for et godt motiv.

  SvarSlett
 4. Her har vi også makk som kjæledyr og makken har fått navn, det er nemlig makken sofie:) mor og k inngikk kompromiss om at makken måtte bo i ei bøtte med jord utforbi ytterdøren:) dagen etter hadde det regnet of makken var død, det ble selvfølgelig høytidelig begravelse og det vr veldig trist helt til den superange nye makken dukket opp. Når mor ikke følger med hender det at jeg må tømme lommer or makk ogå, så de er høyt elskede " kjæledyr" her:)

  SvarSlett
 5. Ja, får du meitemark som kjæledyr, da gir jeg meg ende over:O)..men enda godt ungene ikke har fått min aversjon, jeg husker jeg kjempet mine kamper når den yngste kom med hånda full av mark!
  Hytteliv her og fyr på peisen, regn og blåst.
  Kos deg, klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. Schtiiilig bilde!
  Planene mine for helga er dessverre nokså kjedelige, skokjøp til sjuåringen og så bør jeg nok vaske vinduer. Det er kjedelig, det!

  SvarSlett
 7. Skikkelig tøft bilde! :D

  SvarSlett