torsdag 28. april 2011

Juhuuuu!

God morgen, ærede godtfolk og andre småkråker! 
Jeg så på nyhetene i går at kaie-bestanden var nedadgående. Det er ikke bra! Så da får jeg kanskje gå ut i småskogen i ettermiddag og lage det litt hyggelig :-) Mon tro om hva fuglene liker på denne tiden av året? De er jo drektige, så noen kalktabletter hadde kanskje gjort seg? Det er sikkert status å fostre opp ungene med de største og kraftigste nebbene?
Klokka er liksom litt på halv åtte, ja ikke bokstavelig. Men, jeg er i dautidsonen. Ungene har fem minutter igjen av sovetiden, frokosten..... åååå, vente litt. Bok? Nja, blir bare en side, og da blir jeg så skuffet....
Hei! Blogge, det er gøy!
Og da kan jeg jo spørre om det forventes at vi bloggere markerer Prinsebryllupet i morgen?
Bør man lage egne kolleksjoner, eller holder det at vi tar en pint om kvelden og sier høyt og tydelig: Cheerio, Madam!
Eller noe slikt :-)
Og bare så dere vet det! Det er opptur med blogg! Rene terapien :-) Alt det våset dere har lest nå....vips så slapp familien å høre på det. Og dere fikk trimmet øyekoordinasjonen. Vinn-vinn situasjon sier nå jeg!
Dersom noen i det hele tatt kom så langt som til å lese slutten...... minn meg på at en give away hadde vært moro i disse vår-yre tider!
Klem fra LIV

6 kommentarer:

 1. Gomorron
  När du säger det så har jag mäskt att det är mindre kajor. Dom brukade komma i stora flockar här. Jag titta kanske lite på bröllopet, är väl klänningen som är mest intressant.
  Ha en fin dag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 2. Vi må ha kake...jeg ser hva jeg får til eller om jeg tar en lett variant som den til påske:)) Veldig lett på en måte men veldig god må en annen måte...og du, har ikke du flere igjen av Tingeling tiaraene?

  SvarSlett
 3. God morgen til deg også:)) Stunden for en selv om morgenen er gull verd, da koses det med kaffe, blogg og god morgen norge:) Jeg er nok ikke hysterisk intresert i bryllupet som finner sted i morgen. Jeg var faktisk ganske så skuffet over intervjuet, ingen romanse å se noen steder... Håper unge kjekke Kate klarer seg godt i denne kompliserte familien og ønsker dem masse lykke til. Men du...kos deg med dagen, den kan ingen ta fra deg;-)))
  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg kjenner det er på tide at jeg får hodet ut av bomullen og følger med: er det prinsessebryllup i morgen??? Og mange innlegg her inne også som jeg ikke har fått med meg - det har gått på konsentrasjonen løs å være "innelåst" over flere uker kjenner jeg;-)

  Men min uvitenhet til tross, jeg kommer til å være korrekt antrukket for morgendagen - i min super-søte-snuske-t-skjorte-genser fra prinsessekolleksjonen:o) Så får vi se om vi kan finne en tiara eller to i kassen der storesøster har "skatter fra en svunnet tid" (les: gammelt rot), og så er vi i rute:)

  Ha en super-duper dag Liv,
  super-duper klem fra meg.

  SvarSlett
 5. God ettermiddag fra meg! Herlig innlegg, leste hele ja!
  Ja hvordan skal vi markere morgendagen? Spille Pump and Circumstanses? (skrives kanskje ikke sånn?) men jeg veit at komponisten heter Elgar. Lage en fin tiara? Ta på bunad? Rød løper? A cup of tea must be! Og et lite glass portvin?

  SvarSlett
 6. Herlig, helrig, herlig! Her sitter jeg og har intesiv hjemmeskrivedag, med hauger av intervjuer for utskriving. Og kommer liksom ikke i gang. Men nå, etter å ha lest litt snuskebasselivsvisdom, nå er jeg klar.
  Ha en super dag!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett