lørdag 9. april 2011

Når tanken er klar.... er livet godt :-)

Mamma, vi kunne lage noe som ikke trengte batteri og ikke elektrisitet.... vi trengte slike vesker, ja, ikke slike som damene bruker altså!
Opplevelsene står i kø, og jeg har fått et godt referat av minstemann og hans besøk på Vitenfabrikken. Selv har jeg vært på utflukt til Randaberg med gode venninner, og vi var blant annet inne på Fem Høns, en overdådig butikk med de flotteste ting. Jeg gikk tomhendt ut, men kjenner nå et sug etter gule GreenGate kopper.... Jeg eier ikke et eneste GreenGate objekt. Ikke fordi jeg ikke liker det de lager, men ja, ja shit happens!
Mine gode venner med bloggen Begynners har lovet dyrt å hellig å blogge om begivenheten. Det var faktisk de som sto for arrangementet. Jeg linker bare, i tilfelle dere skulle like å se hva vi så :-)
Fin eggebeholder i aluminium. Mannen kom hjem med denne. Ble glad da :-)
I dag kom han hjem med noe hermetikk, liksom ikke så gøy......
Hvor mye har du handlet for? Det var vel sardiner for ca 600 kroner... mente han.
Jeg mener jo bestemt at jeg skal ut og kjøpe fine gule kopper nå....men i følge ham er dette pålegg og kommer i en helt annen kategori!
Innimellom er det noen godsaker...LIMITID EDITION!
Nå har jeg igrunnen ikke mer å si, men så kom jeg på den hersens salat-slynga fra Tupperware.
Ungene elsker å snurre den, og se hvor kjapt den kan gå. Da tar mor bilder. Men jeg synes den tar vel stor plass....... Nå har jeg dyttet den oppå, ja jeg vet ikke helt hva den er oppå, men det er på toppen av noen hyller og ....som om dere bryr dere.
Klem fra LIV, som skal sjekke ut litt stoff på nettet, for jeg skal nemlig på sykurs til uken!! Dersom det er mange skrivefeil...så er det fordi jeg har et barn på skulderen. Og da blir det liksom litt halvveis.
Å, steike! Jeg har jo fått flere awarder! Tusen takk og kjempekult! Har bare hatt litt liten tid til å se nærmere på det, siden tiden ble så forkrympet. Jeg er liksom inne i "BLOGG OG STIKK-modus". Men det kommer gylne tider, der jeg atter en gang skal kommentere, og spre glede :-)
Okey då: en gang til: KLEM FRA LIV! GLAD I DERE!! (hjerte)

5 kommentarer:

 1. Fikk en sånn salat-snurre-greie til jul..prøvde den ên gang, så gikk den i søpla!!

  Fin lørdag til deg og klem fra meg

  SvarSlett
 2. Sannelig var det sardiner på boks!
  Ta ned slynga og bruk den. Jeg har kun Ikea sin, men når jeg kjøper salat, vasker jeg den og legger den i slynga..slynger rundt, og setter den i kjøleskapet. Salaten holder seg sprø i dagesvis!!
  Ikke ofte tovepia gir råd fra kjøkkenet:O))

  SvarSlett
 3. Ja, det var den salatslynga, eg tenkte eg skulle ha!
  Sardiner trur eg at eg fekk nok av i min barndom..

  SvarSlett
 4. Nå ble jeg riktig så glad når jeg så at sardinene dine var pent stablet og fargekoordinert. Det er viktig med orden i sysakene.

  Klem fra Hanne som gleder seg til ferie om en ukes tid!!!

  SvarSlett
 5. Er de sardinene til å spise?
  Ikke bare ha som pynt?
  Hvor mange egg er det plass i eggeholderen?
  Salatslynge er sikkert praktisk, men tar stooor plass..

  SvarSlett