tirsdag 27. oktober 2009

Kort oppdatering.

Nå går alt så mye bedre:

1. Musikken er skrudd ned. Det er helt stille :-) Herlig. Jeg trodde jeg kunne danse meg gjennom kvelden, men ikke denne dama, ikke i kveld ihvertfall. Det ligger alt for mye på gulvet til at det er forsvarlig.
2. Lyspærene er skrudd i. Det ble kjempelyst. Jeg har allerede fått tilbakemeldinger fra forbipasserende om at det synes. Vet ikke helt om det var noen forbedring? ....Likte det kanskje vel så godt før. Da jeg kunne snike meg rundt med hodelykt og bare ane at det trengtes å rydde....
3. Har ikke funnet serveringskosyme ennå, men sitter her med en heftig parykk på hodet. Du verden så varmt det er. Hvorfor tenkte jeg ikke på det tidligere. Her har jeg skrudd opp varmen til ingen nytte. Ja, bare som et tips til dere tenker jeg.
4. Ja, der hadde jeg vel ikke noe. Men jeg fikk et godt ord på veien fra en venn av meg: Rydding er ikke et prosjekt, men en tilstand!
Og akkurat slik føler jeg det. Jeg er inne i en slik tilstand. Kan man ta medisin mot slikt? Ja, jeg bare spør?Og så en liten hilsen fra Englene mine. Og de deilige Snuskebassene.Og siden jeg egentlig ikke har noe mer å si... Tjalabais og hiv o´hoi. Vi sees snart igjen. NÅ skal jeg lete etter klær :-)
HI-HI-HI
Mvh Snuskebassa

1 kommentar: