søndag 11. oktober 2009

God morgen, kjære landsmenn...

Mørket ligger ennå over landet, men jeg har så spennende ting på programmet at jeg våger å påstå at det blir en GOD DAG!
Til de av dere som har fulgt med, så har jeg altså vært på høstferie. En herlig uke blant aper og sjørøvere! Og jeg ble ikke engang forsøkt spist på av løvene, de hadde mer enn nok med hestefoten sin.


Denne ettertenksomme karen måtte jeg bare ha med. Sjimpansene er fantastiske skapninger. Gratulerer til Julius 30 år! (Og siden jeg aldri er helt sikker på hvem Julius er, så kaller vi bare bildet for illustrasjonsfoto, så fornærmer vi ingen)
Kapteinen hadde lagt til kai, og det så ut som om de hadde en usedvanlig lang middagslur. Vi prøvde ihvertfall å være så stille som mus, både jeg og de små Snuskebassene.


Jeg blir så glad når en av mine gamle kamerater sender SMS, forteller at han har giftet seg, og plutselig så har de slike flotte tablåer overalt i stua! (Se bildet over) Han vet ikke hvor heldige han har vært! Ja, jeg måtte utnytte husfruens ammepauser til å ta et par bilder (med husbondens tillatelse selvsagt).
Dagen etter var jeg på Blomsterbutikk, Surprise? Helt utrolig hvor mye flott de har på enkelte blomsterbutikker. Og da, tenker jeg jo ikke bare på blomster, men det visste dere jo.
Lykken er at min kjære venninnes mor sendte med meg et fantastisk eksemplar av sorten "Mor med tusen barn", eller var det "Pletter i luften", nei, nå må jeg gå på kveldskurs i botaniske navn på Fransk landstil-vennlige blomster... Hei, det hadde vært noe. Hvordan ta stilklinger, formere og gi hverandre i presanger... Nå, smiler dere sikkert lurt og tenker; For en nybegynner... :-)
Jeg kjenner meg helt rusten i språkfingrene mine. Det kommer sikkert ut mye rart, etter at jeg har vært borte fra elektronikken i over en uke. Jeg hadde et lite håp om å få det gamle modemet til å fungere i barndomsheimen. Men,....
Og så over til dagens høydepunkt: Jeg skal på ny tur til Jærgården!
Jeg gleder meg bare så mye. Og som opplysning til nye lesere, så er det et gammelt gårsdhus som skal rives og inni er det mye kult for den som har evne til å se skattene.
Hasta la vista, baby. I will be back!
Stor klem fra Liv

2 kommentarer:

 1. Hei min sjefsengel.
  Nå har jeg stått opp igjen ( meld i sted var bare et resultat av at jeg måtte ha paracet)
  Ja du har virkelig kosa deg men Julius og greier. Hadde du med pakke til han??? Tenker guttene likte det ja. Å besøke han mener jeg.
  Nå fant jeg andre kjentfolks her inne også å måtte slenge inn en kommentar til henne også. Så kjekt! Jeg kjenner at jeg må nok ha dagen i dag for det ble alt for mye dansing sammen siv B ....å hodet har virkelig fått gjennom gå etter en heftig dans sammen med AC/DC ha ha ha ha tror jeg og siv må skifte navn til nattens dronninger og så trenger vi ikke alltid være de siste som går fra fest! Nå skal jeg ta meg en runde på bloggene og så tror jeg må legge meg litt igjen.
  Snx:)

  SvarSlett
 2. Heisann Liv:) Høres ut som en flott høstferie:) letter i luften elsker jeg og har så utrolig mange av dem, har enda ikke tatt stiklinger for jeg er fæl med å bare kjøpe ye når jeg vil ha (de er jo så billige) Men jeg har hørt at det egentlig bare er å kluppe av, sette dem litt i vann og få røtter og plante dem igjen, så enkelt og greit. Flotte bilder og jeg er spent på hvilke skatter du komemr hjem med idag, helt sikkert lekkert:) God klem fra Monica

  SvarSlett