fredag 23. oktober 2009

Fredagspussel

Hei igjen.
Jeg ble ørlite deprimert i dag da bloggen min plustelig var tom. Borte, ikke mer igjen. Sukk. Men nå er alt så meget bedre. Alt er på plass og jeg kan trekke et lettelsens sukk.

Jeg fant frem dette gamle hagebordet i dag. Det ble kjøpt av mine besteforeldre i 1923 for penger de fikk til bryllupet sitt. Tenk at det lever ennå! Jeg reddet det for et par år siden fra den evige pinsel der det sto ute i hagen til mine foreldre under et tungt lag med potter og strøsand?
Løe damene er litt sånn rosa champagne. Og da måtte jeg bare prøve å se for meg før og etter. En kan jo bli svimmel av mindre. Noe å tenke på. Nei, hvorfor det egentlig. Som om ikke vi har nok å tenke på?Da skal jeg ta meg en tur ut på kjøkkenet og smelle sammen et velsmakende måltid middag. Ja, bare le dere. Jeg tok opp frosne jordbær tidligere i dag, og det kommer til å bli fortreffelig. Hva har jordbær med middag å gjøre? Nei, nå blander jeg det sammen med champagnen igjen.
Straks tilbake.

Hilsen Snuskebassa

3 kommentarer:

 1. Godt å se at bloggen din ble frisk igjen. Nydelig bord, tenk så gammelt, herlig...
  Klem Kristin

  SvarSlett
 2. For en herlig disk, Liv....for det er vel disken vår det er på bilder. Jeg stiller meg først i arverekken...etter sjefs ungene selfølgelig:) Her er det 3 og 3 engler som blir produsert i slengen. Men jeg må innrømme det at å sy 6 armer på i slengen er kjedelig. Sorry for at jeg måtte gå. Et lite uhell med en liten tussi person som klemte fingeren i en tupper weare boks....å det er iallfall ikke noe å kimse med:)
  Samtidig skulle jeg spille tromme med armene til en liten tigergutt så eh....ja du skjønner:))
  Men det var en koselig prat da. Det er forresten alltid koselig å snakke med deg. Men nå må jeg gå. Nå er det 6 ben som står for tur. see you:)

  SvarSlett
 3. hvis bordet på bildet skal brukes i løa så er det jo bare toppers:)ser for meg at det blir masse dilling der....skjønner det er lenge siden jeg har vært inne på "snuskesia" for her var det mye nytt gitt!!Stå på Liv.
  bare en liten ting på tampen...synes du klagde over lite besøk på siene dine men barometeret fyker jo rett til himmels.Hva er da problemet!!?? klem fra sørlandet:=)

  SvarSlett