mandag 12. oktober 2009

Vakum....

Det kjennes litt vakum ut i hodet etter opp til flere dagers høstferie.

Det er unektelig godt for både kropp og sjel å ha noen dager fri, men så var det å komme inn i rutinen igjen. Frokost kan ikke lenger inntas i form av en bolle på vei til Dyreparken. Men for ikke å la overgangen mellom ferie/hverdag bli altfor stor, så valgte jeg å spise frokost i bilen på parkeringsplassen utenfor jobb.
Det skal jeg ikke gjøre i morgen, utrolig irriterende med de små frøene som sitter i/på /rundt tennene resten av dagen. Alternativet er å ha med tannbørste... :-)To søte engler har sett dagens lys. De ble kjempeglade over å finne sin vei ut av malingen, og jeg vet at det er mange flere som står i kø.

Jeg måtte bare male litt i går kveld. Det var kaldt i huset før jeg dro, og ikke det sporbedre da jeg kom hjem, så i går kveld sto jeg med lue på inne og malte. Må man, så må man. I dag er det en annen temperatur, så det blir spennende å se hvem som lurer seg ut av malingsboksene da.
Minisnuskebassen er med mor på skattejakt. I denne anledningen godt forkledd som BIE.

Det viste seg at Jærgården jeg besøkte i går hadde en hittil ukjent kjeller! Jeg fant en herlig kurv, laget av en eller annen oldefar. Den kommer til å ta seg godt ut på LØÅ.

Ellers så ble det diverse duker, gamle underklær, et nydelig strikket pledd...Og en haug med Norgesglass. De skal jeg stæsje med litt blonder og stas, og fylle med Pikekyss. Jeg kjøpte nesten opp hele lageret til den lokale REMA butikken. Jeg tror, nei jeg VET at det blir flott (Loven om tiltrekning). Og skulle temperaturen bli for komfortabel, og aktivitetsnivået synke...så kan jeg jo bare få meg et sukkerkick av marengsen.Bambi koser seg i varmen fra lysene. Ønsker dere alle en hyggelig aften, verdensfred og god energi...osv.
Stor klem fra Liv


3 kommentarer:

 1. Go`kveld i huset!
  Gjett hvem som gjerne kunne tenkt seg å vært med i den kjelleren? MEG!! :)
  Noens søppel og gammelt rask er andres små og store skatter ;)
  Men om jeg skulle dratt flere skatter til huset, må jeg nok ha bygd på huset... :/
  ..
  Koselig med en bie som selskap :)
  Ha en fin kveld!
  Ps. Hvor blir det av de små djevlene? Har gledet meg til det leeenge nå :)

  SvarSlett
 2. utrolig skjønne og sjarmerende de englene dine:) Høres ut som om du har fått tak i noen vakre skatter nok en gang og for en herlig liten bie-hjelper du hadde med deg:) Ønsker deg en nydelig kveld:) God klem fra Monica

  SvarSlett