tirsdag 13. oktober 2009

Klestørk i oktobersol

Herlig sol og rene klær er en sann nytelse!

Klokken 06.30 sto jeg i mørket med blåfrosne fingre og hang opp gamle duker, putevar, underskjorter osv. Alt reddet fra en gammel kommode på gården.
Jeg ser at det er "rustflekker" på en del av tekstilene, og dere husfruer dere ute: Hvordan får man bort dem?Dere kjenner Albert Åberg? Han lille fyren med hjemmestrikket brun genser. I hvertfall: Når jeg sto der i bekmørket og pustet frostrøyk kunne jeg ikke annet enn å tenke på skremme-reglen hans:
"Dumme spøkelse - gå din vei,
jeg er ikke redd for deg!"
Fin-fin kar han Albert. Er det noen som har vurdert en tatovering av ham?


Selvsagt dumt av meg å ikke ta bilde der og da med våte, flagrende og ISKALDE duker flagrende i fjeset på meg, men dere får ha meg unnskyldt.

Bildene er tatt i strålende sol, og hvis jeg forteller at hele vasken dufter liflig av Durance Lavendel vaskemiddel så kjenner dere stemningen. (Ja, Durance/Duracell likner på hverandre. Men det er bare amatører som tar feil der. Og hallo, jeg er ikke der lenger :-) )

Tenke seg til at jeg klarte å lage et helt innlegg kun basert på en klesvask. Gjett hvem som føler seg i Seinfeld-modus nå? Dere husker ham? Han som sammen med vennene sine kunne jabbe seg gjennom en hel episode om ingenting :-) Me like, som det heter på Facebook. Nei, nå får det være nok. Skal i svømmehallen.Hyggelig å skrive, nok en gang.
Tudelu og takk for nå.
Klem fra Liv

PS Minn meg på at jeg tar inn vasken. Ellers er jeg redd for at det er mer enn gamle rustflekker på. Og så morsomt er det ikke å vaske klær.

2 kommentarer:

  1. Ja, jeg må innrømme det. Jeg har ikke kontrollen. Badehette, badehåndkle, shampoo osv. Alt ligger i posen. Men, badedrakta????? Selv jeg stiller ikke opp i en liten bikini. Snuskebasser gjør bare ikke slikt.

    SvarSlett
  2. he he nei kan skjønne en sjefs engel ikke gjør slikt. Hei snuppe lure. Da har vi en avtale angående lørdag. Håper kles vasken henger der enda slik at når vi trenger en pause kan gå ut å lukte på nyvaska putevar med durance duft:)
    Nå skal jeg legge meg på lading med et nytt julemagasin:)) Er så inspirert atte. Du kan jeg få kjøpe et av bildene dine til helge??? gave....til meg selv for at jeg skal ta helgevasken på torsdagen....ok fint Snuppa da sier vi det;)

    SvarSlett