fredag 16. oktober 2009

Overeksponering

Som fersk blogger og PC bruker må jeg bare teste ut noen funksjoner. Det burde selvsagt være mulig å gjøre det uten å spre det ut over det ganske nett. Men, er det noen der ute som leser bloggen så er de i hvertfall informert om at tastaturskrekken nå har sluppet taket.
Vel egentlig ikke for jeg ....ja, ja samme det. Jeg skulle ihvertfall se om jeg kunne klare å overeksponere bildene. Og ja, det fikk jeg til. Til de grader. Så om du leser dette Geir, så vet du hva vi kan ha som tema i foreningen. "Hvordan lage gode Blogg-bilder". Det kan bli en hit.

'
Mormor-engelen dukket opp igjen. Denne gang i lett beskåret utgave :-) Den er så søt at om ikke sukkerkicket etter Nugatti-middagen gir seg så kan jeg komme til å publisere den opp til flere ganger til.... :-)Flaggstang-topp-mannen min. Han er bare så utrolig staut der han står og troner. Han pleier å ha fast plass i stuevinduet, men av og til er han på tur for å se seg omkring.

Ellers har jeg malt mange engler og et par djevler i dag. Jeg har ikke med bilde av dem ennå. Den ene djevelen fikk seg plutselig en klovnenese. Ja, hvorfor ikke. Jeg har hørt om mange jeg som har en djevelsk god humor :-)......
Oi, ser dere det: Smilefjeset mitt ser ut som om det sikler.

I kveld er det venninne besøk og overnatting, og jeg gleder meg stort til ost og vin!
I morgen er det den store ryddedagen på Løå.
Prinsessa kommer med Det lille ekstra, og siden alle gode ting er 3, blir det god gang :-)

Vennlig hilsen Snuskebassa

1 kommentar:

  1. God helg til deg også. Kristorn, ja. Har lagt mange kranser og buketter av den stikkebusken. Kommer fra kristornland eg da.(Sunnhordland.).o.

    Lykke til i Løa i morra! Er sikker på at dere koser dere der.
    Klem fra Mira.

    SvarSlett