fredag 2. oktober 2009

Jeg undrer meg...

Det er rett og slett moro å blogge.
Ja, jeg innrømmer det glatt: Det er stilig. Jeg har langt igjen før jeg kan skrive Blogglandisk, men jeg øver meg litt hver dag inne i hodet mitt. Ord som "nydelig, søtt, herlig, skjønt, nusselig" osv begynner nå å bli en del av mitt vokabular. For det har jeg jo lagt merke til, at om man skal skrive NIBisk så bør man det :-) (Ups, nå kommer jeg aldri til å få bli medlem)

Nei, helt ærlig, det er kult. Det slår meg at dette er en slags utvidet Barbie-lek, der vi alle glatter litt på kjolene og henter frem den pene stemmen vår og de vakre ordene. Og er det ikke det vi alle er ute etter, litt rollespill?

Og på toppen av det hele, så får man tilbakemeldinger, på bilder av ting en lager. Det er jo helt perfekt. Jeg vet jo at dere der ute har forstått det for lenge siden. Men jeg måtte bare si det høyt for meg selv.
Og bare så det er sagt: Jeg liker stilen, det har jeg alltid gjort, fra jeg var liten pike (legg merke til valget av ord: Pike, ikke jente) Jeg var den som storkoste meg i min gamle mormors kjeller. Jeg husker ennå lukten av eplekurven, de hollandske krukkene, og lysestumpen med etikkett der det sto "fredslys" på, tent en gang i mai 1945.
Jeg nyter det, jeg samler det, både minnene og tingene. For så heldig er jeg at de fleste rundt meg synes at den kuleste butikken er enten Biltema eller HiFi klubben.Et lite arbeid som min mormor har laget.

Jeg har en liten undersøkelse på gang i mitt nærmiljø, dvs arbeidsplass og forening. Har ikke tatt runden hos naboene ennå. Saken er den: Jeg har Snuskebassa som blogg tittel. Hva tenker dere om det? Hva legger dere i begrepet Snuskebass?
Jeg ser nemlig at det spriker en del på hva man legger i det begrepet. Så når jeg kommer tilbake fra en velfortjent rekreasjon på Sørlandet håper jeg at Bloggen min er full av kommentarer om nettopp dette, og selvsagt andre søte små ting.
Jeg måtte bare ta et bilde av noen av perlene mine, de henger i lange kjeder over kanten på en postkasse fra Indiska. Lyset faller så fint på dem. Det ser jammen ut som om bildet er noe uskarpt. Det kan skyldes at temperaturen ikke er mer enn 14,6 grader her inne. Og da er det ikke lett å holde kameraet stille. Men, gidder ikke fyre nå, jeg skal jo på rekreasjon i Tigrenes rike.
Det er sant; om dere ikke hører noe fra meg på en god uke, og at det samtidig skulle dukke opp rapporter om "kvinne spist på i Dyreparken.." Ja, da vet dere hvem Snuskebassa er.
Nei fri og bevare: Jeg tenker vi sier det slik jeg: PÅ GJENSYN
Ønsker dere alle en super duper høstuke!
Klem fra Snuskebassa.

5 kommentarer:

 1. Jeg har også oppfattet at jo søtere bloggen er,jo flere besøkende får du innom bloggen din...
  Jeg er nok også en av dem som må "øve" på å bli søtere ;)
  Men min blogg er min blogg,og der gjør jeg som JEG vil :D
  Navnet snuskebassa sier meg: en som jeg får lyst til å gi en klem og som er glad i å gi en klem.
  Ha en søt høstuke :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Det er ikke alltid bare bare med alt det søte.
  Fint, flott og nydelig er ord jeg bruker men sliter mer med det nusselige. Viktigste er det vel at jeg er meg selv :))
  Snuskebasse forbinder jeg i grunnen ikke med noe, er det jærsk kanskje? Koselig navn er det i allefall og anderledes.
  Ha en fin helg.
  Klem fra Marilyn(jeg er raus med klemmene i allefall)

  SvarSlett
 3. ha ha ha ha du er faderen ikke klok min kjære snugskebass:) Men jeg står fast med at du er
  SJEFS ENGELEN og bør bytte navn til akkurat det. Jeg er slettes ikke søt å nekter å være en søt prinsesse og du som kjenner meg vet nok akkurat det at det finnes ikke noe søtt med meg i det hele tatt. Makaber humor, rufsete og litt sånn at livet blir til mens man går å det er ikke vist å grine over spilt melk eller var det øl? Men uansett det var et himla bra innlegg. Du er fantastisk med pennen....en....ja. Jeg håper ditt opphav har datamaskin å at du får tid til å skrive litt mer i uken som kommer:) Vi snakkes:)) Å ja vi skal til Sandnes i morgen....å det er bare å hive seg på....men hiv deg på Monica siden hun er nok sterkere enn meg å jeg har slått meg nok i denne uken;)

  SvarSlett
 4. hehe og Elin tror jeg er sterkere enn hun??... nja... vet nå ikke helt... men jeg står klar å tar imot iallefall:) Jeg er nok ærlig innrømme at jeg er den som bruker ordene søt, nydelig, vakker, skjønn med mer... jeg er bare slik, overromantisk tror jeg det heter hihi... både i heimen og i ord, men når det gjelder klesveien er jeg vel egentlig "rufsite" som Elin kaller det. Ønsker deg en fin høstferie, herlig innlegg som vanlig u er bare ubeskrivelig god på å skrive:) Ønsker deg en NYDELIG høstferie hihi

  SvarSlett
 5. Hei min kjære venn! Det var bare etter at jeg har sett de flotte engelbildene dine kom jeg på hvem du er... he he. Kjempeflott blogg og du er flink å skrive.
  Stor klem fra meg.

  SvarSlett