lørdag 17. oktober 2009

Helledussen -jeg bare smiler jeg ....

Morgenstund har gull i munn, og slik så det nesten ut da jeg fikk se lyset skinne inn på de herlige sitronene og ikke mindre herlige M & M sjokolade. Ikke helt høstens farger, men vakkert er det. Og dessuten kan jo ikke alle skrive om Jul. ( Når jeg tenker meg om så hadde jeg jo nettopp et langt og rørende innlegg om mormor hesten. Ja, der ser dere. Meg kan dere definitivt ikke stole på)


Som dere alle vet har det vært rydding på Løå i dag. Og jeg må bare si meg enig med resten av flokken: Den har sjarm, og det til fulle. Vi tar bølgen for den dere.

Det skal bli en fryd å stille opp der, stille ut mente jeg, ja, stille opp også selvsagt. Vi får se hvilken av mine to personligheter som stiller opp. Så om dere ser en barmfager dame i rutete forklekjole så er det Snuskebassa selv som er ute og går. Og om jeg begynner å smugspise på
Pikekyssene så blir jeg vel så høy at jeg tar på meg englevinger og seiler rundt i en vaier festet i taket i LØÅ mens jeg synger av all kraft : "Engler daler ned i skjul"......Sjefsengelen.
I kommentar feltet nederst på innlegget er det fritt frem å komme med ønsker :-)Resten av kvelden skal tilbringes med tente lys og et slitter nytt eksemplar fra Vakre Hjem og Interiør.....
Hvis noen lurer på hvorfor jeg har en sjiraff spankulerende rundt i stua... ?Jeg er allergisk mot katter.Og sist men ikke minst: Jeg har fått en sånn "Nå-teller-han-deg-også-dibbedutt". Så kult! Jeg ble litt bekymret da jeg ble forklart at Profiltreff ikke samsvarer med antall ...ja, dere vet jo hva jeg mener.
Veldig gøy synes jo jeg, nybegynner som jeg er. Måtte selvsagt ha hjelp, men det skal man ikke skamme seg over.
Nå synes dere sikkert at innlegget begynner å bli litt utvannet . Man skal kjenne sn besøkstid. Takk for i kveld og på gjensyn en annen dag :-)

Klem fra Liv

6 kommentarer:

 1. Heisann. Så gøy for dere tre damer, ønsker dere masse lykke til, og kommer innom hvis jeg er på de kanter den helga. Du har en hyggelig blogg, skriver så fint.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 2. Jeg sitter også her å bare smiler... er så inspirert og glad etter å ha vært i Løå:) Og full av energi, det er iallefall sikekrt, lurer på om dete r dere som har smittet meg litt med energi for dete r rett før jeg sprudler over her. Nå har jeg stæsjet alle såpene jeg kjøpte idg, hvorfor kjøpte jeg ikke emr, dette var jo gøy:) Har også malt alle oppvaksbørstene og fikk jo lyst på hele bunshen selv, hihi hvordan skal dette gå, får vel ingen varer å stille ut jeg da... haha...

  Fristet veldig med nytt nummer av vakre hjem gitt:) Jeg har sittet å lest litt i KK sitt julemagasin og det var inspirerende det:)

  Nå skal jeg senke skuldrene litt og la energi gå utover heklenålen heller.

  Ønsker deg en videre skjønn lørdagskveld:) God klem fra Monica

  SvarSlett
 3. og egentlig kunne man mesten tro, ut ifra hvordan jeg skriver at jeg har litt innabords, men det er rett å slett bare litt for kjapp trykking på tastaturet og litt for kjapp posting av en kommentar som ikke har gått gjennom sensur av skriveleifer

  SvarSlett
 4. he he må le av monica som virker litt på druen over her....;) Jeg digger innleggene dine snuskebassa. Jeg vil fortrekke alle personlighetene men når du snakker om snuskebassa så har jeg kun et bilde i hodet mitt. Å det er nemlig en personlighet fra i sommer som heter Rusken som kom vandrende inn i mitt liv. Snuskebassa/ rusken/ sjefs engel...uansett så gleder vi oss til å se personlighetene dine i hele løå å ikke bare oppunder taket. Men jeg ser for meg at du henger der å synger av full hals men Monica og jeg tramper takten å nynner sånn litt forsiktig slik vi ikke ødelegger den fine konserten.
  Det blir saker det!

  SvarSlett
 5. Skulle gjerne vært tilstede og sett sjefsengelen sveve høyt oppe under taket ;-)

  SvarSlett
 6. Det ligger en utfordring til deg hos meg. Håper det er greit.Ta den om du vil.(Liker ikkje så godt sånt noe selv eg).
  Pass på så ikkje sjiraffen spiser opp plantene dine. Lo godt av den.
  Klem fra Mira.

  SvarSlett