tirsdag 3. november 2009

Englene flyr i flokk, når de er mange nok...

Hei :-)
Jeg er plutselig tilbake.
Ikke har jeg vært syk, ikke har jeg hatt de store prosjektene...Og allikevel har jeg ikke klart å oppdatere bloggen. Kanskje et lite snev av blogg-syke-feber? Vet ikke...

Men her er jeg, og jeg er gira! Heiv meg rundt og kjøpte med litt mer maling til bildene i dag. Mango og tåke. Jeg elsker å kjøpe maling med navn. Så til dere der ute som jobber med å navngi maling: For en kul jobb! Det finnes "asfalt-betong-spa-"osv. Jeg får jo vann i munnen av enkelte navn: "risgrøt-kirsebærkompott-lapskaus...." Å? Finnes de ikke? Da hadde jeg antagelig bare en fremtidsvisjon. Bare vent, de kommer, de kommer..
Her dukket det opp et par nisse-engler. Vet ikke helt om det finnes i virkeligheten, men jeg antar at nissefar synes det er en stilig idé å ha et kobbel med nisse-engler flaksene. De kan jo fungere som groupies der han svinser innom diverse skorsteinspiper på julaften.


Stakkars små... De fikk ingen vinger, men tøffe er de. Hippie-engler?Jeg må bare innrømme det. Jeg er litt svak for Petter Scherven og Tingenes Tilstand. Det er helt utrolig hva folk kan få seg til å samle på. Mannen som ble intervjuet i det øyeblikket bildet ble tatt samlet på Gymsokker! 20.000 par. Skviik! Den er jeg ikke helt med på, men all ære til de menn og damer der ute som samler og katalogiserer, systematiserer, organiserer og érer i det vide og det brede. Fantastisk!
For det er der jeg feiler. Jeg har ingen kontroll på hva jeg egentlig samler på, eller om jeg samler i det hele tatt. Kanskje ble det ved en tilfeldighet bare utrolig mange ting her. Så det skal bli mitt nye prosjekt: "Samle-timen".
Minn meg på at jeg har et lite innlegg om det en gang i blandt. Nå skal jeg finne ut av en samleting... Følg med!
Er det noen som har et tips eller syv på veien til en skikkelig amatør?
Eller amatør er jo å undervurdere meg selv. Det er jo genetisk bevist at jeg er en samler, det har jeg jo beskrevet før. Men organisering... det skorter det på.
Snakkes da?
Klem fra Liv

4 kommentarer:

 1. Tallerkenhyller er ikke feil da, man kan da aldri få nok av dem? Eller norgesglass, dem har du jo en del av i samlingen din:)

  Herlige nisse-engler. Jeg sitter her å kjeder meg så innmari, savner barnehagen, dere og jobben så utrolig og er sååå lei av å være syk (ja jeg yns skikkelig synd på meg selv, det høres ikke bare slik ut, hihi)

  Men nå satser jeg alt jeg kan på torsdag:) Ønsker deg en nydelig tirsdagskveld. Selv om jeg er temmelig lei av sofakroken, senga og tv, så er det jo tross alt greys ikveld, så det får bli litt til sofakrok og tv:) hihi Snakkes på torsdag:)

  SvarSlett
 2. Hei på deg snuppa mi.
  Har du printer??? Gidde du å lagra bildet å printa det ut? Hvis du har altså. Min he klikka. Kos deg med fri:))

  SvarSlett
 3. Aha, der er forklaringa på hvorfor pikerommet i klippers så såpass ut. Du er en samler som ikke katalogiserer. Men alt kan komme til nytte en vakker dag. kanskje alt du har spart med tiden blir til kunst. Blikk for detaljer har du.

  SvarSlett