onsdag 18. november 2009

Mens vi venter.....

Helgen nærmer seg, og Løå begynner å bli så godt som klar. Det er fremdeles en del varer som skal på plass. Men det kommer, det kommer.... Vi har hele roen.
Nesten ihvertfall. Jeg hadde et snev av uro tidligere på kvelden, men det kan ha vært hvitløksbrødet....

Bildet har jeg lånt av min gode venn Geir Einarsen. Det er et helt fantastisk bilde, som bare sier alt om hvordan jeg har det akkurat nå. Vi bare venter, og venter. Jeg gleder meg masse til å få respons på prosjektet, på bildene jeg har laget osv. Ikke vær blyge, PØS PÅ MED TILBAKEMELDINGER. Vi simpelten elsker det!

Ferdig utfylte evalueringsskjema kan leveres direkte til oss i helgen. Eller dere kan gjøre det enkelt og bare levere det på nett. :-)
Det er nå jeg burde si hi-hi. Men jeg er nok mer ho-ho eller kanskje til og med litt ha-ha. Ikke fullt så feminint, men det er ikke djevlene jeg lager heller. Men utrolig sjarmerende det er vi alle. Dersom noen finner en mening med alt jeg skriver nå; rekk opp en hånd....

Jeg bare MÅ ta en Elin snart, og skrive på morgenen når jeg er noe mer tilregnelig. (Jeg har nettopp brukt spray-lakk, kan det ha noen innvirkning?)


Stor klem fra Liv.
Jeg videreformidler gjerne godord til unge herr Einarsen også. (Tusen takk for lån av bildet! Jeg bestiller nok et eksemplar neste gang vi snakkes)

3 kommentarer:

 1. Nydelig bilde ja!
  Har en følelse selv også, om at spraylakk ikke kan være helt bra.. hehe... Men vi skulle nok alle hatt en bit av all den energien Elin bærer på :P

  Hilsen fra
  Kjersti

  SvarSlett
 2. :) Å huttetu for et regn. Nå har det regnet i ett strekk de 2,5 siste timene ( bare for å gi deg et hint om når jeg stod opp) Kos deg med rydding. God klem:)

  SvarSlett
 3. neimeeennnnn....for en HÆRLIG firbeint krabat:::))))

  SvarSlett