onsdag 11. november 2009

Løå er på god vei til å bli superflott!

I kveld har vi hamret inn igjen alle de spikerne vi dro ut forrige kvelden. Eller i hvertfall spikret, litt mindre i størrelse denne gangen, det var noen skikkelig hestespikere vi dro ut :-)
Nå har vi tent lys og godlukt, og mener å tro at vi har hele kontrollen. Og det er positivt! Kikk på bildene, og se for dere mange kjoler, bilder, fyrstikkesker, dukker og fantastiske kort. Vi gleder oss, og er enormt glade for all responsen dere gir prosjektet vårt.
Gamle kurver og sinkbaljer. Det er en rustikk atmosfere. Og noen annet skal det da heller ikke være i en gammel Løe.

Her er kortholderen på vei opp på veggen. Bildet er tatt i STUA.

Det gamle hagebordet kommer til sin rett som dere ser. Det blir fullt mulig å skrive ferdig julekortene her..... Ikke vær blyge. Bare husk å ta med frimerker, for det selger ikke vi. Tror jeg da.

Spiskammerset. Tenker det skal bugne av håndklær og grytekluter her.
Det er nok første gang et juletre har pyntet opp i Løå. Det blir garantert ikke den siste.

Jeg kjenner på meg at senga kaller, og da blir jeg så fåmelt. Vi får la bildene tale for seg. Jeg trenger ikke fortelle alt i detalj, dere ser selv. Man skal ikke undervurdere sine lesere tenker jeg.
Om noen kjenner igjen møbler/speiler/duker fra Løe-damenes tidligere innlegg så stemmer nok det, for i dag har vi har tømt husene.
Å det holdt jeg nesten på å glemme. Jeg tok med meg en bunke pent brettede plastposer fra Jærgården. Gamle s-poser osv. Mye forskjellig. Noen som samler? Vær rask, ellers går de i plastinnsamlingen.
Ha det bra da :-)
Klem fra Liv

2 kommentarer:

  1. Så stiligt det blir.gleder meg til fortsettelsen.
    klem bella

    SvarSlett
  2. å skjønne bilder!! Rustikt og hærlig! ÅÅÅ hvor jeg gleder meg!

    SvarSlett