lørdag 24. oktober 2009

Bli med på oppdagelsesferd...

Så kom dagen for den store utflukten.
Snuskebassa har i flere dager forhørt seg om gode lerkeskoger, og har fått tips om både det ene og det andre stedet.

Egentlig er en lerkeskog utrolig lett å få øye på, spesielt nå på høsten. Fra vinduet mitt ser jeg to store skogområder, fyllt med trilliarder av lerkenåler. Men, grunnen til at jeg har undersøkt litt, er jo selvsagt det at jeg alltid kommer på ideene mine når jeg sitter foran dataen om kvelden og det er MØRKT ute. Og da ser jeg jo null!
Men nå vet jeg om det perfekte sted! Og det blir garantert besøkt igjen :-)


En krans ble det, stor var den også. Ja alt er relativt, men jeg syntes den var stor nok. Jeg fant litt hesjetråd og vips så var alt på plass. Det lille grantreet lurte seg også inn i bilen. Utsnittet på bildet yter ikke den lille skapningen sin rett. Stakkars det ser jo aldeles puslete ut der det står, men du kan tro det er penere en meter opp. :-)


Bind meg ein lerkekrans, kom så til leik og dans....

Moralen er å huske å ta med cherrox/vintersko fra barnehagen. Poden ble mildt sagt forskrekket da begge skoene satt fast i gjørma. Heldigvis hadde vi valgt de "kjipe" skoene som erstatning for de vi skulle hatt med fra barnehagen. (Sannheten er at vi har opptil flere vintersko, men vi fant bare en i farten, men ville ikke nevne noe om det på bloggen, for da høres jeg så uorganisert og rotete ut. Og det er jeg ikke. Aldeles ikke!!!!) Benekting-benekting-benekting)
Og til dere som allerede sitter og rynker på nesa... nei, jeg hadde nok ikke sjekket om det var strikk på dressen.



SE EN HEL SKOG MED LERK! Legg merke til det enorme reiret som er i treet til høyre. Vi tror det bor en elg der. Eller en ørn.



Da ble det et inlegg i botanikkens ånd. Jeg kommer aldri til å klare å lage en Interiør-blogg. Mon tro om jeg kan søke medlemskap i NBB (Nerdete Botanikk Bloggere)
God lørdagskveld :-)
Klem fra Snuskebassa


5 kommentarer:

  1. Beklager. Det er ikke meningen å fornærme noen botanikk interesserte bloggere. Jeg elsker skog og mark. Det er jo ikke uten grunn at jeg legger meg ut i fjellet alene en vinternatt...
    Red.anm

    SvarSlett
  2. ÅÅÅÅ, heldig, lerketre er jo bare det fineste å lage krans og div av. Jeg får leite litt mer her på sørlandet, vi må jo ha det vi og en plass...
    Klem Kristin

    SvarSlett
  3. hihi du er bare så herlig liv, vikelig et flott innlegg:) Jeghar også lyst å plukke litt lerk og lage meg en krans eller to:) Foreløpig er det bare kommet hjem en haug med kongler her som jeg foreløpig ikke har andre planer for enn å lege i skåer. Her pynter de opp på bordet i en stor hjerteskål:) Hmm... er det rundt vannet du fant dem? Lurer på om jeg skal lokke med min kjære på søndagstur idag:) Ønsker deg en nydelig søndag:) God klem fra Monica

    SvarSlett
  4. Fin, fin lerkekrans. Melder meg inn i NBB med en gang, eller ? Er nokk hovedmedlem i GGG (Gøyale Gårds Greier.).
    Er det lov med flere medlemskap?.
    Har egen lerkeskog, men i dag henger konglene trygt for her bøtter regnet ned.
    Søndagsklem fra Mira.

    SvarSlett
  5. Hei.
    Hvordan lager du de fine lerkekransene dine? Fletter du de?
    Du har en kjempefin blogg!!

    Beste hilsner fra Marit

    SvarSlett