tirsdag 18. mai 2010

Ikke denne gang....

Løå nærmer seg med stormskritt, i likhet med eksamen. Jeg har nå blitt så vågal at jeg har begynt å streke med rosa highlighter. Vet ikke om det er et godt tegn. Men jeg ser at noen år på baken i yrket gir meg en helt annen evne til å reflektere over stoffet enn hva jeg gjorde i det herrens år 1997 da jeg siste gang var oppe til eksamen. Jeg regner med at dere gjennomskuer min egen pep-talk her, og at de siste dagers blogginnlegg kun er ment som en teraputisk vri for om mulig å holde sinnet i balanse.En ting er sikkert! Det blir ikke salg av hverken kopper eller fat i LØÅ. Dessverre :-(
Men kanskje en dag? Det hadde ikke vært meg i mot, for å si det på den måten.
Men, det blir.... bilder, noen hjerter, t-skjorter må jeg vel få til.....Tre-fire Snuskebasser (tøydukkene) har så langt sagt seg villige til å resie ut i verden. Det er alltid spennende å ha en ny vertsfamilie. Vi får stadige hilsener fra Sjuskebassa som bor hos Sjuskeline i Bergen :-) Hun klarer seg igrunnen godt!

Og i tilleg så har vi flust med flotte ting: Kjoler fra Tøri, Prinsesse Elin trenger jeg ikke en gang å begynne på, hennes blogg sjekker dere selv. Oxana bidrar med bilder, Ålgård blomster er en kjærkommen bidragsyter. Jeg tror nok dere skal få det godt :-)
VI GLEDER OSS I HVERTFALL! Og det er veldig kjekt om dere gir dere til kjenne.Den spede begynnelse. Tenk at jeg var så beskjeden med glasuren på kjolene? Men ansiktene er ihvertfall utrykksfulle :-)
Nå er det lesing! Det blir snart den gode, trygge grønne markøren. Herlig!
Klem fra LIV

4 kommentarer:

 1. Huh, her var det mange innlegg jeg hadde gått glipp av de siste dagene! I stedet for å kommentere hver i sær, nøyer jeg meg bare med å fortelle deg at jeg er jammen glad for å ha funnet bloggen din her inne :-) Du skriver så bra, og trekker alltid frem smilet hos meg :-) Tusen takk!

  Busteklem

  SvarSlett
 2. Hei! :-)
  Kjempe fin blogg, tante Liv!
  Nå har jeg sett alle bildene, og alt var kjempe kult :-D Jeg likte serlig godt de kule T-skjortene! ;-) Du er kjempeflink!
  Du må hilse til Vegard og Torbjørn. :-D

  Klem fra Agnes :-D

  SvarSlett
 3. De ser jammen utrykksfulle ut ja! Så søte!!! Fin blogg ellers også:-) Klem Ida

  SvarSlett
 4. Vad härlig du är!
  Ja inte har man någon lust att synas i några speglar just nu...*fniss* Sätter dom extra högt upp på väggen i så fall... :O)
  Kram Susanne

  SvarSlett