lørdag 22. mai 2010

Du skal ikkje sova bort sumernatta...


Ja, det var nå det jeg holdt på å gjøre, sove bort sommernatta......helt til det sto en ungdom på trappa kl 4, og minte meg på at det faktisk finnes mennesker som gjør denne sangen til sin :-) "Fest?"


Kjedelig som jeg er, kunne jeg bare avkrefte at det var FEST her. Og ønsket ham lykke til i nabohusene. Jeg har ennå ikke sett en potensiell festplass noe sted i omegn...

Her er det bare saktegående pensjonister. Hyggelige stabile mennesker, som faller i søvn før du rekker å invitere dem til kaffe og lapper. Jeg mistenker dem for å ta den selvvalgte insomniaen litt langt ut. Men, de står i sin fulle rett til å vegre seg mot mine svartbrente kreasjoner som ligger der på takka :-) Og med tanke på at jeg videresender fest-søkende ungdom....

Stakkars, jeg tenker jo at han burde fått seg litt mat i livet, ungdommen. Men i stundens hete, gikk jeg tilbake til det primitive stadiet der jeg tenkte at; Vil jeg vekke ungene?, og synes min mor det er greit at jeg viser meg frem i den 50 år gamle kimonoen hennes på denne måten..... ? Jeg er rett og slett navlebekuende.

Jeg kan like godt stå opp, jeg registrerer at det er en fantastisk dag!
Kaffen er like om hjørnet, og frokosten ligger å venter på meg i brødskuffa.
Jeg maler rett å slett litt jeg, før resten av gjengen våkner.
Litt lydbok, noen gode sokker på beina...ja, det lover godt for en god morgenstund.

PS. Takker for alle kommentarer i forrige innlegg. Jeg har nå ervervet meg en stor angst for potensielle skrivefeil, så for ikke å la dette gå videre inn på meg, så leverer jeg manuskriptet videre, uredigert. :-)
Dvs, det er vel tegnsettingen jeg sliter mest med. Ja, ja

Snx, klemz fra Liv

5 kommentarer:

 1. Så artige bilder du maler. Likte de godt.
  Du var tydeligvis ikke den verste en ungdom kunne ringe på til midt på natten. Mange hadde nok reagert med sinne ;)
  Du må være en morgenfugl som ikke gikk å la deg igjen og heller tok malerkosten fatt. Men det er jo sånn det er med kreative sjeler. Kreativiteten kan komme på de underligste tider :) Koselig å komme innom bloggen din. Legger meg som følger så kommer jeg innom igjen ved en senere anledning :)
  Hvis du har lyst kan du bli med på give awayen min :)
  Ha en fortreffelig dag.
  Trude :)

  SvarSlett
 2. Ha, ha, hva slags fest trodde han at det skulle være hos deg? Jeg mener, en fest bør man HØRE. ;-) Ta deg en formiddagshvil, god helg!

  SvarSlett
 3. <3 Låv ju. Digger det forrige innlegget ditt liv og dettE og alle og deg og ungene dine og bilen din og løå og navlen og eh....ja alt du er perfekt venn og en utrolig positiv dame. HURRA:)

  SvarSlett
 4. Haaalllooo, som min gode venn med Downs syndrom gjerne sier når han oppdager noe skikkelig merkelig.
  Haalllooo - sendte du virkelige denne festsøkende ungdommen videre for å vekke naboene i tur og orden. Eller i total utur og kaos. Resultatet blir det samme. I kveld sovner de før 19.30, og du må høre lydboka med headset for ikke å vekke dem - igjen.

  Jeg er også stum over maleglede kl.5. Søvnen etter kl.5 er igrunnen den beste, synes jeg.
  Sov godt!

  SvarSlett
 5. Håper sumarnatta ikke har slitt deg ut...
  Har en award til deg inne på bloggen min :)
  Du inspirerer meg og det er en nytelse å lese bloggen din :)

  SvarSlett