torsdag 13. mai 2010

God morgen, dere bunadhungrige mennesker!

Kun få dager igjen til 17.mai!
Er det bare meg, eller har dere også et behov for teste bunaden i tide og utide?
Jeg har en skyhøy budeiefaktor! 
Ihvertfall mener jeg å spore denslags tendenser selv: 
Bukkehornkurs, lefsebaking, munnharpekurs, gangarkurs osv. 
Herlig!


Horn på toppen, ragget på kroppen..... Ups, her har en liten djevel sneket seg med!


Vennskap! Flørten! 
En vakker dag skal jeg også få lange blafrende øyevipper!
Kanskje jeg kan bruke feiepengene til extensions?
Er det mulig? Og er det i såfall noen av dere som har erfaringer med det? :-)

Vi snakkes.
Klem fra Liv som strekker seg så langt som til å se på karuseller i dag, men ikke har planer om å kjøre dem......eller?

9 kommentarer:

 1. Hi hi hi - her skal ungenes bunader gjøres i stand så de passer til den 17.! Min er for lengst krympet så kraftig i skapet at den har flyttet hjem til min pensjonerte mor som nå trener tre- fire dager i uken og er langt mer sprek en sin trebarnsmorlærerfullstressede datter som faller sammen som en klut i åttetiden hver kveld uten ambisjoner om å ta seg selv i nakken...
  Nyt våren og bunadsfeberen - kauseller er jeg skeptisk til!
  Hilde

  SvarSlett
 2. Løkenbunaden min henger fortsatt i skapet, har litt kvaler for å prøve om den passer. Det bor så mye rart i skapene våre, og spesielt de Kcaloriene er farlige. De er faktisk av en verre rase enn Hybelslekta som tar over heimen i tide og utide. Jeg gjør så godt jeg kan for å beskytte tøyet mitt, men er ikke alltid jeg følger med. Men tilbake til bunaden; den må vel på før eller siden slik at jeg vet om det er nødvendig å sette mannen (!) til skjortestryking eller ei ;-) Og når det gjelder budeiefaktor? Jeg har ikke halvparten av kursa dine, men har siden toårsalderen drømt om å arbeide som budeie, hehe.
  Ha en fin maidag! Busteklem fra en Bustenellik som har fått halvparten av søvnbehovet i natt og er umenneskelig trøtt!

  SvarSlett
 3. Har prøvd bunaden. Ikke behagelig.
  Ha en flott dag, bli nå med i en karusell av den rolige sorten.

  SvarSlett
 4. her er bunaden hentet og idag skal den ned til svigermor for å legges ut... (uff) Kos deg i karusellene:) klem monica

  SvarSlett
 5. Åh, du er ung!
  Løsvipper, vennen, løsvipper. Har du ikke en pakke løsvipper fra 1967 i dine gjemmer? Om du ikke har det, sammen med et par hot-pants og knehøye krøsjlakk-støvletter, tror jeg løsvippene er kommet i salg igjen.
  For et stilig syn - snuskebassa i luftig karusellsvev med flagrende bunad, ditto løsvipper og luren foran truten!!!!
  Koppene dine er hjerteknusende sjarmerende med djevelhorn og flørteblikk. Utrolig så sterkt uttrykk figurene har, og jeg liker den raske dynamikken og energien i penselstrøkene dine. Figgjo bør kjenne sin besøkelsestid her! :)

  SvarSlett
 6. Jeg takka nei til tilbudet om bunad ved konfirmasjonen. 15 år senere angra jeg, men da sto ikke tilbudet ved lag...! Kanskje like greit for jeg hadde uansett ikke klart å velge hvilken. Mener bunadsvalg avgjøres av geografisk tilhørighet og jeg har faktisk for mange å velge i...og det er i grunnen noe gæærnt med de alle...☺ Ha en strålende dag uten svimmelhet og ubehag ved karusellene.

  SvarSlett
 7. Jeg er helt motsatt...tør ikke prøve før sent på kvelden 16mai...med resultat at jeg sitter og syr ut knapper og hekter til det ytterste...hvilket betyr at det sannsynligvis ikke er mer å gå på...så jeg aner ikke om kyst-drakta mi passer enda...
  -og du, det serviset! Vær så snill å si at det ikke bare er på tull, men noe som skal bli virkelighet! Det er jo rå-kult!!! Jeg stiller meg i løp-og-kjøp køen sporenstreks!!!

  SvarSlett
 8. Hei, nei her er behovet for å se på bunad lik 0, det er min mor som har det behovet med hennes mas omg bunadskjorter og sølv, og enda har jeg ikke gjort noenting. Koppene dine er så skjønne,du må bare bli oppdaget av Figgjo, det er nå ikke lange turen for deg dit da. Karuseller blir det definitivt ikke, hverken i dag eller i fremtiden. Ha en fin helg og enn feiende flott 17. mai feiring. Klem fra Mona.

  SvarSlett
 9. Jeg liker min Lundeby bunad kjempemye og føler meg skikkelig fin på 17. mai. Litt bondsk og budeieaktig ja, men når man enkelt lever seg inn i gammel historie og ser for seg gamle seterstøler og melkespann ... ja, så passer det med bunad. Og når man attpåtil kan slippe løs både mage og rumpe langt under stakken et sted, så er det bare deilig :-)

  Klem ♥

  SvarSlett