tirsdag 26. januar 2010

Så sitter vi her da, hybelkaninene og jeg :-)

I kveld har jeg en stille protest mot lite oppbyggende TV programmer. Etter at barne-tv var ferdig så skrudde jeg av TVén.

1)Nå har jeg lest ut krimboka (ja, prinsesse Elin, det var 1, kun to igjen).

2)Jeg har gått forbi oppvasken opptil flere ganger. Jeg synes det er viktig å gjøre opp en statusrapport en gang i blant, og kan med sikkerhet erkjenne at det begynner å bli fullt i oppvask-kummen.

Litt rart egentlig, at jeg som er så lite engasjert i oppvask ikke har vett nok til å slutte å lage mat!
Ikke kan jeg lage mat en gang, men om du lager vaffler etter oldemors oppskrift eller rører sammen en pose fra TORO, ja så blir det jo samme mengde oppvask!
(Jeg har faktisk vasket opp 1 gang i dag...)

Men da dette er en interiørblogg? Er det nå egentlig det... Så forplikter jeg meg ihvertfall til å ha fokus på det vakre i livet:

1)Sjekk ut disse pysjamasene: Annie Moe´s i Aberdeen.
Det er bare så velsignet godt å være i slike butikker. Gjett hva slags pysjamas jeg kom hjem med til guttene?
Byggmester Bob og Spiderman!


2)Ta daaa!
Jeg ble liksom litt glad da jeg fant disse bladene i kiosken på flyplassen.
Jeg visste ikke at Grand Design hadde eget magasin (Dere kjenner jo TV-programmet?)
Jeg er jo litt svak for han Kevin, så ... Ho ho ho, unnskyld, jeg mente hi hi hi, det høres litt mer feminint ut.3) Gladting nr. 3
Ja!!! Denne boka er en sann fornøyelse. Tror jeg da, jeg er alltid så forsiktig med nye ting, vil helst ikke bruke dem opp, så sannheten er at jeg ikke har lest så mye i den ennå. Men den lover godt.... Og gjett hva som gjorde utslaget på at jeg kjøpte den? Flua mi var avbildet! GLIS :-)4) Gravstøtter.
Det er noe vakkert over de gamle, mosegrodde innskripsjonene. Jeg blir rørt av å vandre på gamle gravplasser. Navnene, historiene. Eldre gravstøtter forteller så mye om hva de døde av, enten det er i barsel eller på havet, de forteller om yrker...Opp med en hånd alle dere som sluttet å lese bloggen ved første bilde.
Dere andre er hjertelig velkomne til å bli med som følgere av bloggen.
Ja, du også Anne Kirsti :-)
Og forresten, dere som ikke vil bli følgere: legg igjen en kommentar, setter pris på det vet dere.

Stor klem fra Liv
(som i skrivende stund vurderer å kvitte seg med serviset og innføre engansbestikk og papp-tallerkener)

6 kommentarer:

 1. Enda en syk ting Liv. Jeg har en greie på å vandre på kirkegårder. Jepp på ferier og slik. På evig jakt etter den Ultimate gravstein....ikke til meg men å ta bilde av.
  Bladene må opp hit etter du er ferdig å lese dem.
  Nå må jeg male bittelitt til jeg:)

  SvarSlett
 2. Jeg må le, tallerkene er i oppvaskmaskinen men grytene i oppvakkummen ser ikke ut til å bli rene av seg selv:( vurderer bare å bruke mikroen framover så slipper jeg det problemet også.
  Kos deg med boka og bladene nå skal jeg se på Grey's
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 3. Det er faktisk gitt ut bøker (eller bok) med gravskrifter. De gamle kunne jammen sette ord på stein.
  Ellers ble det jo ganske festlig å lese at en med følelser for gamle, mosegrodde gravsteiner vurderer å gå over til plast og engangs. Men, så trenger man da heller ikke å vaske gravsteinene - og tallerknene er ikke like lekre med grønt, hårete belegg....

  SvarSlett
 4. Slutter vel ikke å lese før siste punktum!
  Du skriver så flott, og det er en glede hver gang jeg oppdager at du har nytt innlegg :)
  Interiørblad kjøper jeg av og til..men blir såå misfornøyd med eget interiør (som ikke ligner overhodet slik bladene framstiller hvordan det "skal" være)
  Selv om jeg egentlig trives med mine hybelkaniner og kjøkkenrot..ser heldigvis ikke kjøkkenbenken fra sofakroken ;)

  SvarSlett
 5. hihi elelr kanskej jeg skal skrive ho-ho-ho til deg (følte litt jeg hørtes ut som julenissen nå men) !! Jeg har fått ny lampe på skatollet, jepp du leser riktig. Hvorfor ikke ny, når den nye lampen er billigere enn hele skjermen tenkte jeg. Så kan jeg jo kjøpe ny skjerm til den andre også og vips så har jeg to lamper å bli glad i. Svart lampeskjerm er sååå ikke meg, men nå har jeg prøvd det også, hihi (hoho)

  Høres ut som om du har hatt en super tur altså. Den boken så bare helskjønn ut. Elsket de rosa stolene som bildet viser, smelt!!! Og pyjamasene som du viser da... sukk... Fallt jo helt for den med roser, den skulle jeg gjerne slafset i på lørdags og søndagsmorgener.

  Ønsker deg en fin onsdagskveld. Klem fra Monica

  SvarSlett
 6. Fantastisk deilig innlegg dette her - jeg fryder meg - kan meddele at her er oppvaskmaskinene i gang, men hybelkaninene er aggresive, og badet svømmer over av diverse klær til tørk etter en dag ute for tre små... Spa for meg er nemlig bokstavelig - spar meg inn på badet...
  HIlde

  SvarSlett