onsdag 20. januar 2010

Fra den gamle mølle...

Det er nesten som å leve i en av Jules Vernes bøker. "Skatten på Sjørøverøya"

Jeg var heldig å finne en gammel melsekk. Det er jo et must. 200 kroner, værsågod, og tusen takk.
Men en gammel melsekk er lang og noe uhåndterlig i fasongen, så da jeg skulle stappe inn et visst antall IKEA puter i den, så tenkte jeg som så: Jeg vrenger den bare og trer den på!Som sagt så gjort, og ut av den ramlet en hel del gamle korn.
Hekkan, tenkte jeg først. Dette må jeg få støvsugd.
Men, så kom jeg på at kanskje var det litt stilig med disse såkornene!
Så jeg samlet dem opp (de som ikke allerede var fanget inne i den store stygge støvsugerslangen).

Så nå er målet å få til en kornåker. Vi begynner i det små.

Naboen lurte på om ikke poteter var tingen, det hadde vært poteter i åkeren de siste 50 år... Tenk så overrasket han blir når jeg kommer med nybakt brød, laget av en sjelden fransk og kanskje utdødd kornsort. Hei, dette må være noe for lokalavisa!For å være på den sikre siden har jeg funnet frem bede-damen min, funnet på loppemarked en eller annen gang.
Om ikke hun kan passe kornet, kan ingen!Detalj fra den gamle linsekken. Herlig, herlig!

Ha det bra folkens, nå må jeg på personalmøte!

Klem fra Liv

4 kommentarer:

 1. Gleder meg til innlegget om da du malte kornet... Hi hi hi - lykke til - blir nok en bølgende kornåker på 1x1 meter dette her - må bare si at bededamen har fått en stor oppgave...
  HIlde

  SvarSlett
 2. sorry men jeg trenger dagen i morgen til å komme til hektene og sove. I natt har jeg faktisk sovet i 1 hel time. Men på fredag tenker jeg at jeg er tilbake for fult. Du skulle hatt sett meg her Liv....jeg blogger vannrett ( er redd det skal renne ut hvis jeg sitter loddrett) ha ha ha ha ha ha:)

  SvarSlett
 3. Rubrik med svartvita bilder är förtjusande, me likey!

  SvarSlett
 4. KOM HJEM, KOM HJEM, KOM HJEM BERTINE, KOM HJEM, KOM HJEM, KOM HJEM.........KOM HJEM.............. ..................................................................................................................................................................

  SvarSlett