tirsdag 12. januar 2010

Med ondt skal ondt fordrives...

Det var en brutal overskrift, og ikke har jeg vondt heller. Men nok en gang har jeg prøvd å få oversikten over mine kjære skSkriftstørrelseatter...

Djevelen er ingen ringere enn Hanya, en japansk ...et eller annet. Denne vakrere vegg-skulpturen er en SPAREBØSSE. Ja, ikke hadde jeg våget å rappe noe fra en slik fæl dame.
Jeg har prøvd å femininsere det hele med en liten pynte-dings.

Jeg synes selvsagt den er råkul, men nå har jo jeg vokst opp med den. Den hang på barnerommet da jeg var liten.
Den ble kjøpt i Japan en gang for veldig, veldig lenge siden, den gang da far min var Sjørøver.Og om ikke Hanya klarer å skremme de onde åndene vekk, så har jeg litt trøskesaft på lur. Hva skulle jeg gjort uten trøskesaften? :-) Noen som vet hva den brukes til?
Og på interiørfronten: Jeg male stua. Noen som har erfaring med strietapet? Og har dere forslag til en farge som står godt til grønn nålefilt :-? (Likner det litt på en sånn krøllemunn. Som viser at hverken nålefilt eller strietapet noensinne har vært blant favorittene?)
Ha en fortsatt kuul tirsdag.
Og tusen takk for alle de hyggelig kommentarene. Jeg koser meg like mye hver gang!
Klem fra Liv

4 kommentarer:

 1. Hihi.. ja, du sier noe, kanskje det må bli en salat snart. ;) Syns bildet stod så godt til vinteren. ;) Likte så godt apotekerflaskene du viser her.

  SvarSlett
 2. Hei på deg, uff og uff, tror jeg hadde vært litt redd med den på veggen, hihi. Strie må du "mette" med grunningsmaling, ellers "sluker" veggen malingen. Lykke til, ser kanskje for meg en lys farge til nålefilten din. Husker vi hadde nålefilt på gangen når jeg var i ungdommen, og du og du det er nok et par år siden det, haha. Klem fra Mona.

  SvarSlett
 3. Trøske er sopp i munnen. Da er vel sikkert trøskesaft noe de brukte for å få bukt med soppen.

  SvarSlett
 4. Stakkars deg, for ein barndom med sånn ei styggtøff sparebøsse på veggen. Og sjørøverpappa. Eg hadde storebror på de syv hav eg, som kom heim med litt fra den store verden. Husker eg fikk min første klokke av han Seiko kjøpt i Japan.

  Miraklem.

  SvarSlett