mandag 4. januar 2010

Endelig mandag!

Det var herlig å komme på jobb i dag. Møte igjen kollegaer, snakke litt om løst og fast og oppdatere seg med det som oppdaterest skal. Jeg er i den heldige situasjon at jeg har en arbeidsplass der jeg stortrives. Og damen som løper rundt i Norges land og holder foredraget "endelig MANDAG". Ja, hun har rett. Flott når en henter energi på arbeidsplassen....Ellers så har jeg fått sag i hus. (Og drill, knallkjekt!!!) Den står i den skumle delen av kjelleren. Men det vil helst gå godt :-)
Så nå må jeg bare finne en måte å balansere 220 cm lange planker inn i den lille røde bilen min. Kjenner at det kan bli en utfordring... Men det må gå, for nå vil jeg male. Kan jo ikke gi meg nå: Etter alle de gode tilbakemeldingene vi fikk på Løe-prosjektet vårt....
Satser på at det blir nye prosjekter?
Nei, nå begynner det ene øyet mitt å krype halvveis igjen, jeg får vel lukke ned dataen og la det andre følge etter. Ellers kommer det til å se ut som om jeg er rammet av slag i morgen.

Klem fra Liv

3 kommentarer:

 1. he he gleder meg virkelig til å følge med på det prosjektet ditt med å få planken inn i bilen...spesielt når bilen din din er 120 cm og planken er 220.
  Snekker arbeide på gang...kan det ha noe med bilder å gjøre?
  Her er jeg på jakt etter bestemte stoffer og gir meg ikke før jeg har vakre rose stoffer i hus!
  Jeg leter videre mens du prøver å plassere plank....ok! Klem:)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Det er godt å være tilbake også :)
  Sliter en del med sykdom,så noen dager orker jeg dessverre ikke skrive så mye. Men nå fra nyttår er jeg midlertidlig ufør- slipper nå det evige strevet/stresset med å bli frisk nok til å komme tilbake på jobb.
  Nå skal jeg hvile meg til jeg er frisk nok til å starte på nytt :) Så da blir det strikk,og snart hageforberedende sysler som skal fylle dagene...og blogging ;)
  Setter mye pris på at du er innom bloggen min :D

  SvarSlett
 3. Hei kjære venn!Du må vare forsiktig med snekker arbeide di! So kjempeflott bildet av korset! Har du lyst til å komme til meg i løpe av denne uka?
  Klem
  Oxana

  SvarSlett