lørdag 2. januar 2010

Jepp, jepp - så var vi i gang....

Sola skinner, alle er friske og alt er såre velstand. Herlig!I dag skal vi på pølse/båltur. Jeg er litt skeptisk til å bruke opp ved til den slags fornøyelser nå i kulda. Men det får gå for denne gang. Jeg tok bilde av teperaturmåleren på arbeidsrommet i går. Den viste 4,7 grader. Ja, ja ikke verre enn at en slenger på seg en ekstra stillongs...
Jeg får stadig med meg litt fra Sørlandet. Denne gangen var det en gammel eske "Eventyr Blanding" fra Asbjørnsens tobakksfabrikk.

Innholdet var gamle kvitteringer fra reiser til fjeller og de flotte "sy-på-sekke-og skryt-av-hvor-du-har-vært-merkene"- Stilig :-)

De er pappas sine, han tok seg aldri bryet med å sy dem på. Mon tro om jeg finner moderens sekk, den er full av merker den!Dette gamle kartet over Russland har tilhørt gamle tante Dagny, født en gang på 1800-tallet. Hun var en bevandret kvinne, i drømmene sine. Trofast som hun var, passet hun på de gamle til hun var for gammel til å reise selv (og søsteren) Vemodig.

Men sjekk grensene. Det har forandret seg bittelitt......


Nei, nå må det jobbes. Dresser og sko, plaster og pølser må på plass.


Stor klem fra LIV

1 kommentar:

  1. Gratulerer med dagen som var nyttårsaften! Spesielt å ha bursdag på en slik dag. :) Sikkert koselig også. :) Syns snølykta du viser bilde av var så fin. :)

    SvarSlett