lørdag 16. januar 2010

Operasjon Grønn Finger

Etter tidenes kuldeperiode, er det nå på tide å få oversikt over hva som har overlevd av levende organismer i huset.
 1. Antall store og små menneskebarn er tellt og funnet i god behold.
 2. Flua har aldri levd, men er der til å minne oss om at varmere tider skal komme.
 3. Antallet basilusker og midd er kraftig redusert etter at det har vært minusgrader i store deler av huset.
Så var det plantene da:
........
Jeg er blitt fortalt at denne flotte "Hjerter på en snor?"blomsten skal være en fornøyelse. Lett å ta avleggere av osv. Moderplanten lever i beste velgående, men denne pjuskete lille avleggeren har det da virkelig ikke bra.... Noen som har gode tips til vellykket formering?



Orkidéer har aldri vært min sterke side, men etter at jeg nå har blitt VOKSEN, så har den tydelig tenkt å leve i symbiose med meg. Side om side i medgang og motgang. Og er det noe denne lille stakkaren har hatt så er det MOTGANG. (Nå snakker vi fremdeles om orkidéen)

Den står der med tilsammen 14 blomster og knopper og flere på gang!
Jeg vet med sikkerhet at den har hatt det bikkjekalt!'

Er dette bare et siste krampaktig forsøk på å ta seg godt ut. Slik som meg selv når jeg betaler i dyre dommer for å bleke noen fjoner på hodet?
I så fall er det et godt forsøk, den er praktfull!!!




Ja, den lever ennå: 4 dager nå!



Ønsker dere en fortreffelig Lørdag!
Jeg har allerede hatt det supert, med en deilig frokost. Var nede hos den lokale bakeren i morges og kjøpte deilige rundstykker... (REMA) :-)

Snakkes.
Klem fra LIV

2 kommentarer:

 1. sÅ NYDELIG FLUE DU HAR! Kan desverre ikke noe om formering av pletter i luften, men du kan sikkert søke på nettet - det skal jeg - visste ikke at den kunne formeres, så nå har jeg en plan for min ene - den kan bli til flere (kanskje...)
  HIlde

  SvarSlett
 2. så gøy med sååå mange blomster på orkideen, det har jeg aldri hatt, men den overlever iallefall, noe den ikke gjorde før... den der pletter i luften den dreper jeg likevel alltid!! Eføy liker jeg også veldig godt, og nå har jeg kjøpt meg en som er hjerteformet, håper jeg ikke dreper den, klarer jo som regel ta livet av det meste, alle utenom hjerter på snor, den får jeg til, men ikke så mye som skal til på den da... mine formerer seg i form av at jeg kjøper nye hele tiden, hihi men jeg vet at en kan klippe av og plante elelr sette i vann først for å få litt røtter på. (noen planter bare med en gang også) den ene fikk jeg en gang "midd" elelr noe på, ialefall var dte noe hvitt på bladene, vet ikke jeg hvordan det har kommet på, men den døde iallefall... klem fra MOnica som skal male pidestall idag, JUHU!!

  SvarSlett