mandag 8. februar 2010

Tid til en kjapp en...


Jeg er på tampen til å legge meg.
Resten av snopet fra Lørdagens kinoforestilling er spist opp, og jeg kan nå begynne å sortere papir og plast der det hører hjemme.

Jeg så litt på TV i kveld. Endte opp med en 1/2 Hollywood fruer og litt Cougar Town.
Jeg kjenner på meg at det er helt greit å være Gjesdalbu. Her vet man det man trenger, og trenger man å vite mer så spør en naboen.

Ikke har jeg heis og ikke har jeg walk-in closet. Eller det er vel som man ser det. Hva kaller man det når klærne ligger litt sånn over alt? Walk- and pick?
Ullhaugen her og hvitvasken der.
Det er jo kjempepraktisk. Alle kan bare plukke med seg på veien.
Jeg har lem ned til kjelleren, der vaskemaskinen står. Et lite spark med foten og vips så var alt skittentøyet ved trappefoten. Ta-daaaa!


Jeg ser at det er veldig populært med "spørretime" i Bloggverdenen nå for tiden.
ER DET NOEN SOM HAR NOE Å SPØRRE OM?

Takk for meg.
Klem fra verdens største Snuskebasse.

PS. Ikke la ungene lure dere til å kjøpe slike sure godter med regnbuefarge. De er nemlig ikke så gode. Neste gang skal de jaggu meg få spise snopet sitt selv!


3 kommentarer:

 1. Jeg lue på hvofojeg ha en bokstav som komme å gå?

  SvarSlett
 2. Kjære Vansjusken.
  Takk for spørsmålet. Jeg skal etter beste evne svare.
  Etter nøye gjennomgang av tidligere kommentarer fra deg, har jeg lagt merke til at du i særdeleshet er opptatt av kopper og krus. Kan det hende, ja jeg bare spør, om du har kraftige og sukkerholdige drikker i disse koppene?
  Jeg tenker at om du bruker laptoppen som avlastningsbord, så er det mulig at boktaven henger igjen i den seige hinnen som av og til legger seg under og langs siden av disse koppene.
  Så mitt råd til deg er: Sjekk vasken og avløpet, og slutt å sette fra deg kopper på tastaturet.
  Vennlig hilsen Liv

  SvarSlett
 3. Takk, mulig det ha kommet seig væske oppi de det bae skulle væt bokstav. Få utelukkende ha spit i koppen fa nå næ tastatu. Spit løse opp i det meste vet jeg:) Takk fo tips. Maiken og jeg fallt fo snuskebassene, de ligne me på snuskebasse enn du.

  SvarSlett