tirsdag 16. februar 2010

Det var en gang!


Drømmen om en varm og solrik vår!
Av alle ting en kan finne på å fotografere så valgte jeg Værvarslingen på TV, og hvorfor ikke?
Det var nok en prøve, men akkurat nå, når jeg sitter her med mine blåfrosne hender, så er det deilig å drømme seg bort i varme dager, fyllt av fuglesang og solstråler.
Jeg følger opp med nol et "vårlig" bilde. Nåja, vårlig var kanskje ikke rette ordet. Men det er friskt og godt i fargene.

Farger påvirker oss, og nå når alt har vært hvitt så lenge (les skittengrå eksos-farget) så blir en litt underernært på farge. Jeg burde absolutt ha benyttet meg av muligheten til å skeie ut på karnevalet.... Men avstumpet som jeg var, så valgte jeg å være "engle-høne".

Kledd i hvit sommerkjole(som i løpet av dagen fikk en svær spjering bak, men godt egnet i tilfelle jeg skulle komme til å værpe..... )
Jeg hadde krans på hodet laget av hvite piperensere og hvite fjær. Vinger? Nei, det trenger man ikke. For når hønene kommer til himmelen blir de båret på gullstol. Fjærkre har hatt sin flygetid her på jorden. Slik tenker nå jeg!Ble dere litt friskere til sinns nå?

Da kommer hverdagen....
Det er riktgnok ikke min oppslagstavle og kontorplass... Men det er der jeg kommer fra.(Foreldre) Hysj, ikke si at jeg legger det ut på bloggen. Det er litt kult da :-)

Tenk arv og miljø! Gjett om JEG er arvelig belastet, og når dere nå klikker dere nedover i bloggen og ser alt det rare som jeg "redder" fra andre rotehjem.... Noen som vil være støttekontakten min?

Klem fra Liv

9 kommentarer:

 1. Jeg vil og da skal vi få orden på sakene ser du:))) Ble du noe klokere i dag da? Her er det en syk mini prinsesse som ligger i stolen ved siden av meg under dyna å ser på Ugly Betty. Jeg blogger, vasker og har planer om å sy en tilda nå i kveld. Endelig har jeg fått fatt på ny stoff saks:) Tenk å bli så glad for en sakt til tohundreogfemtikroner. ha ha ha ha ha.

  SvarSlett
 2. Hihi, jeg vil også gå på skattejakt slik du gjør:D Tenk å få en telefon med beskjed om at man kan plukke med seg det en vil da gitt...Men på den andre siden kan det være greit at jeg ikke får slike telefoner heller, for det ligger nemelig et samler-gen i meg også. Arvelig belastet.

  Maya

  SvarSlett
 3. Det med værvarslingen er jo geniale snuskebassa!! er man litt nedtrykt så blir man minnet på at det faktisk kommer varme og sollige dager tilbake!

  SvarSlett
 4. Et fristende værvarsel, ble nesten værsyk nå. Ha en fin og koselig kveld, klem fra meg.

  SvarSlett
 5. Hei igjen, for en nydelig matrosdress, heldig du. Vi snakket om Helgåleiren på jobben dag, har ikke vært der selv, bare en som hadde en "skrekkoplevelse" derfra og fortalte om det. Ha det fortsatt like godt, klem igjen.

  SvarSlett
 6. Kan dessverre ikke være støttekontakten din, da jeg lider av same syken selv.
  Jeg samler altfor mye. Har innsett det, men klarer ikke stoppe. Klarer ikke tanken på at skatter ligger et sted uten å bli satt pris på. Så jeg adopterer dem hjem til meg.

  Jeg har kjøpt 2 skap som ennå står på lager - i påvente av at det blir et ledig sted i heimen.
  Og vet du hva jeg skal i morra?! På skattejakt med venninner - på kryss og tvers i bruktbutikkene i distriktet.
  Jeg skal liksom være guide...
  -Snakk om bukken til havresekken...

  Ha det godt!
  Vårlig hilsen Marit
  (Gud jeg gleder meg til den værmeldingen stemmer!!!!!!!)

  SvarSlett
 7. He he he he he! Det skrivebordet er helt vidunderlig - rødme rødme - det likner litt på det jeg har på jobb(burde kanskje ikke innrømme slikt!)
  Hilde

  SvarSlett
 8. Artig med værmeldingsbildet! Fine temperaturer det meldes. ;) Så stilige gamle bilder du viste i forrige innlegg. Søt matrosdress også.

  SvarSlett
 9. Fine farger hos deg da... :) Er gjerne med på å drømme om varmere tider jeg... gleder meg til å trille i vårtemperaturer! :)

  SvarSlett