søndag 21. februar 2010

Pause-innlegg

Dette var da utrolig mystisk...Bildet skulle da ikke ligge den veien. Kan jeg virkelig ha vært så skakk da jeg tok det?

Det er oppskriftshjelperen min.
Som dere har skjønt er ikke jeg noen reser på å lage mat. Jeg liker mat og jeg spiser mat.
Jeg kan fremdeles knytte skolissene mine selv. Er (bank i bordet) aldri syk, og jeg elsker å bevege meg i skogen. For det er sikkert: JEG ER EN REINNKARNERT VILLSAU (sjøen derimot er jeg mer skeptisk til....
Jo, det var det jeg ville si: På "Kokken" min har jeg to oppskrifter. VAFFELRØRE og LAPPER. Og så har jeg selvsagt laminert dem. JEG ELSKER LAMINERINGSMASKINEN MIN!

Og fordelen er selvsagt at ihvertfall oppskriften overlever, når jeg lener meg tungt over bordet, velter bollen, røra skvetter til alle kanter osv. Ja dere har det sikkert slik selv også. Det kan da umulig være slik at den perfekte deigen alltid ligger under et klede av lin?
Uansett så er det greit å ha en vaskemaskin stående. For slike minikatastrofer som bolletømming av vaffelrøre gir jo noen etterspill.
Jeg elsker vaffelrøre, men selv jeg har en regel om å ikke ligge på gulvet å slurpe den i meg som en annen fillefant. Man har da visse standarder. Bare se på Anne Anka: Hun er beinhard med tjener-staben. Og i mangel av tjenerstab så får jeg nøye meg med å holde meg selv i ørene. :-)
Ikke hiss dere opp nå. Men takk for mange herlige kommentarer til forrige innlegg. Jeg storkoser meg!

Å det jeg ville si at om få timer så legger jeg ut bilder av den berømte TRANSE MADONNAEN min. Jeg hører det går rykter om den helt til Lyngdal.
Fant den i går, den er ubetalelig.

SÅ NÅ ER DERE ADVART, ALLE DERE SOM ELSKER DEN PERFEKTE FIGUR. (Eller var det Anne Anka?)

Snakkes, tjolahopp-tjolahei
Klem fra LIV

3 kommentarer:

 1. Fantastisk. Jeg har ikke turt å skrive om den enda ville liksom la deg gjøre det først men nå skal jeg jammen gjøre det senere. Klem fra uuuups....hvordan gikk det i går?

  SvarSlett
 2. Er det mulig? Jeg storkoser meg og venter i stor spenning på transe madonnaen.
  Skjønner at en laminerings maskin er tingen, du skulle sett mine oppskrifter, hadde mattilsynet sett de ville de kondemnert kjøkkenet mitt....
  Ha en fin søndag.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 3. Transemadonna?? Det blir spennende. Kanskje noe for meg. Jeg har et forskrekkelig dårlig forhold til disse englesøte madonnaene som sprer sine yndige smil over motekjeder og som slett ikke sier noe om at de savner rosenkranser og gode katolske hjem.
  Derimot er figurene dine herlige, og om de er bilder av deg, skjønner jeg at du stadig holder deg selv i ørene - store og flotte er de ørene.
  Men, om det er headingen på bloggen som uttrykker ditt sanne jeg, kan jeg i mindre grad se for meg at du tar svømmeknappen i vaffelrøre. Eller kanskje det er akkurat det damen til høyre har gjort, der hun beskjemmet hviler hodet mot sin manns stivede skjortebryst.
  Fort deg med neste innlegg - jeg har en litt arbeidsom søndag og trenger et lyspunkt!
  Klem fra Liv

  SvarSlett