onsdag 24. februar 2010

Dei mjuke hendane...


En liten hilsen til dere alle før jeg stikker av sted på noen dagers oppdagelses reise i sørlige strøk. Julius here we come!

Dagen i dag ble annerledes enn hva vi hadde tenkt. Eldstemann ble pjusk og måtte hjem fra SFO. (Takket være rimelige fleece-pledd fra IKEA er fremdeles interiøret i bilen i god behold.)

Etter hvert så kjente jeg meg ikke så lite pjusk jeg heller. Var kvalm, kald og guffen, og la meg godt tilrette under pleddet. Et annet pledd. Red.anm

"Kjenn så kald jeg er?" sier jeg.
"Du kan godt få kose med den varme pannen min." sier Snuskebasse barnet. Åååå!

Ikke før jeg har kost litt med den varme pannen, så stiller han seg opp foran peisen, der det sprengfyres. Han holder hendene opp en stund. Kommer bort til meg og masserer meg i nakken.

O fryd! Jeg er en lykkelig mor.

Ønsker dere alle et lykkelig liv. Husk å ta vare på minnene.

Stor klem fra Liv

10 kommentarer:

 1. God bedring til dere begge og god tur. Nyt resten av vinterferien! Kristin (siden jeg bare får til å legge inn som anonym her)

  SvarSlett
 2. Å så skjønt:) God bedring og kos deg i ferien. Det er ikke akkurat syden fornemmelser her men sola her skint de 2 siste dagene og det hjelper:)
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 3. Huffda, høres ikke ut som dere har det så bra.
  Når man er pjusken er det godt med små omsorgsfulle hender.
  Håper dere blir friske før sørlandsturen!
  Ha go`bedring! :)

  SvarSlett
 4. de er bare så skjønne dine søte små:) Så omsorgsfulle:) God bedring til dere begge da!! Kos dere masse i feiren og på det blide sørlandet. klem monica

  SvarSlett
 5. Skjønn hverdagshistorie. Når de små viser sånn omsorg er det ingenting bedre i hele verden! God bedring og god tur:-)

  SvarSlett
 6. Så herlig!! Husker en gang da ungene var små..vi var på besøk hos min søster, og de gikk ut for å leke i sandkassa. Etter en liten stund hører jeg minsten rope på meg, så jeg går ut på verandaen og spør hva det er... "Jeg elsker deg" sier han, og leker videre..gjett om mitt morshjerte smelta...

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 7. De små er herlige...Dere må ha god bedring begge to...Klems..

  SvarSlett
 8. Jeg savner de små hendene og lette kroppene!
  Låner en treåring av og til, men det blir ikke det samme. Ikke får jeg barnebarn på en stund heller. Datteren på 20 påstår at en tilværelse som student og mamma i Polen er helt uaktuelt, og sønnen på 17 har strengt tatt fått beskjed om å vente litt....
  Liker den nye headingen din snuskebra! Snerten og personlig.
  Ha en fortsatt god ferie!

  SvarSlett
 9. Koselig historie :o) Håper dere kviknet raskt til igjen begge to og fikk en fin ferie!

  SvarSlett
 10. ÅÅååå så skjønt! De er så herlige. Jeg håper at dere snart friske og raske. Vi må trefs en dag, savner deg venn!
  Klem
  Oxana

  SvarSlett