tirsdag 23. februar 2010

Beklager TEKNISK FEIL

Jeg må innrømme at jeg sliter litt med å finne en passende overskrift til dette innlegget.
Formålet med dagens presentasjon er å vise frem: En manns-statue med avrevet hånd og en flaggstangkule, isykkerskutt sådan.

 1. "Mann med kule, men uten stang"
 2. "Det er bedre med en kule i hånden enn 10 på stanga"
Herregud! Det blir feil uansett! Det blir jo vulgært. Og en blogger med et innhold som i beste fall kan beskrives som eklektisk kan da ikke være seg bekjent av det!
Her er han ihvertfall. 1/2 meteren høy- og støpt i bronse, ca 1800-tallet.

Jeg fikk ham billig. 50 kroner. Ingen ville ha ham og jeg sier da aldri nei takk.
Den amputerte hånden kamuflerte jeg raskt med barndomsheimens istykkerskutte flaggstangkule. De utfyller hverandre, lever i en symbiotisk verden om man vil...
Jeg har surret litt pynt på den. Fikk det billig.
Når jeg i skrivende stund tenker meg om, så må jeg sjekke om det ligger en haug med skjærer nedenfor vinduet. Jeg har lest at de tiltrekkes slike blanke dingser.....Nei, snuskebasse-barna er i ferd med å innhente oppmerksomheten min. Barne-TV er ferdig.

Snakkes.
Stor klem fra Liv

5 kommentarer:

 1. For noen skatter du har, tenk at ingen ville ha den flotte herremannen :)men skjønner godt at tittelen bød på problemer.
  Visste ikke at du var fra kristiansand, så koselig. OG jeg gleder meg vilt til laminaten er ferdig...
  ha en fin kveld.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 2. så koselig blogg du hadde =)

  SvarSlett
 3. Haha, fantastiske overskrifter.
  Kjempefin blogg, koseølig å følge. :o)

  SvarSlett
 4. Hehe, vakke lett å få til teksten i anstendig tilstand, men synes det er helt fint å kunne flire litt..vi er da ikke så prippne? ikke jeg hvertfall..Du har god humor, og det settes pris på..Klems

  SvarSlett
 5. jeg leste innlegget på mobil på sengen og da sverger jeg på at jeg leste noe helt annet enn det som står og dermed så jeg noe helt annet enn det var bilde av også..
  Fantasi eller ønsketenkning .Så nå måtte jeg se hva det egentlig sto ( det var ingen som sto) Men for en flott fyr og han fikk du..selv om han var håndløs ..mor var forlovet med en med krok ( som kaptein krok) og..nei det blir for grovt..ja ha en fin dag ...

  SvarSlett