torsdag 4. februar 2010

Kick-off og en gulrot!

Noen dager byr på det lille ekstra.
I dag var jeg på Kick-off i regi av Høydepunkt som holder til i Stavanger.
God mat, flott lokale (Hall Toll, for de som er kjent) og spennende foredragsholdere.

Som naturlig er sitter jeg igjen med én opplevelse sterkere enn de andre, og det var foredraget til Oddgeir Bye? Han snakket om MEMORERINGS-teknikker. Fascinerende!
Jeg mener nå å kunne de ti størs____________
Unnskyld, nå glemte jeg meg helt ut. Det skulle jo bli en overraskelse på personalmøtet. Søren, og jeg som trodde at nå var hukommelsen i boks. Ja, der ser dere. For all del. Jeg husker de ti. Men skal bare ikke røpe det ennå, da opptil flere av mine kollegaer leser bloggen. Ja, det har de da i hvertfall påstått!!!Slik ser det ut når jeg sniker til meg en kopp brus på en torsdag :-)
En halvgal LØVE en det ingen som tuller med. (De hadde Figgjo-service på Hall Toll, digger det. Riktignok hvitt og ikke fullt så barnevennlig i formen :-)
Nå kom jeg helt ut av det. Slik går det når det er lenge siden jeg har vært i bloggeland, og har mye å si. ABSTINENSER!
Jeg hadde hele kontrollen i sted, memorerte for meg selv hva som hadde vært interessant å skrive om. Inne i hodet mitt hørtes det faktisk prisvinnende ut. Tenkte som så at dette blir en merkedag!
Men det var da, i leggestunden til mine barn.

En leggestund har det med å bestå av avbrytelser:
Barn 1) Mamma, jeg trenger klut.
Ok, vent her, jeg skal finne.(koseklut)
Barn 1) Mamma kan jeg kose føflekken din?
Ja, greit det.
Stille.....
Barn 2) LIV, har romrakettene luft..?
HYSJ!
Barn 2)Ok, jeg kan spørre i morgen.
Ja, gjør det. God natt, håper jeg kan svare på romrakettspørsmålet ditt i morgen....

Om vinteren er det kaldt, og da har vi visst en sovestue :-) Herlig!Det er noe som fascinerer meg stort hos barn, og det er evnen til å være utholdende!
Hvem av dere har MULTIPERFORERT en gulrot med et sugerør?
Dette er minutter før leggetid, mor er utålmodig, men hva gir dere meg?
Klart vi skal gjøre oss ferdig :-)
Så nå ligger gulroten ferdig gjennomhullet i en pose i kjøleskapet, klar til å bli tatt med til barnehagen i morgen...Og med det bildet på netthinnen så takker jeg ærbødigst for meg.

Stor klem fra Liv

Red.anm. Snuskebassen er et pågående prosjekt.
Koppen var bare en assosiasjon og er kun vist med tanke på å avverge en mulig boikott fra intriørbloggere som forventer en viss prosent design og heimesnekra ting.

4 kommentarer:

 1. Nydelig gulrot da, tenker det blir stas i barnehagen:)
  Jeg har samme problem med bloggingen, jeg lager det flotteste blogginnlegg når jeg ligger i senga og skal sove, og kan selvfølgelig ikke huske en ting neste dag. Etter jeg har skrevet ferdig kommer jeg på det ene gode poenget etter det andre....'
  Ha en fin kveld.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 2. Jeg kom på at jeg jo har bursdag om et par måneder. Er det lov å ønske seg en kopp med personlig dekor til bursdagen??? Tenker du er litt imponert over at jeg faktisk sjekker den bloggen din - siden jeg får dårlig samvittighet av å lese den - har nemlig også lyst å være sånn kreativ av natur :-).

  Klem, Siv Ane

  SvarSlett
 3. Heisan.. Den er ganske artig den koppen din =) og et artig innlegg fra deg. Utrolig hvor lite som skal til noen ganger så blir det morsomt lesestoff ;) God Helg

  SvarSlett
 4. Imponert over den gulrota - et kalssisk prosjekt sønnen min kunne startet tre minutter før han egentlig skulle ha lagt seg for ti minutter siden... hi hi hi- barn er vidunderlige, men det blir slitsomt og i overkant hektiskt i blandt...
  I dag har jeg vært på venninne middag og det var helt vidunderlig!
  HIlde

  SvarSlett