søndag 14. februar 2010

Et sløyfebånd til begjær...

Dagens bilder viser resultatet av skattejakten min. Jeg var så heldig å bli invitert i "hent det du vil, det blir billigere for oss, jo mindre som blir kontainermat" selskap i dag.

Det ble et stort lass. Møblene og lampene står i Løå.
Men sjekk ut disse godbitene:"Alle pikers sløyfe" I fargene blått og rosa. For her er vi politisk korrekte, og ingen skal si at piker ikke kan bære en pen liten blå sløyfe. Ikke bare er den ferdig knyttet, men den holder seg også glatt!
Noen ruller med hyllepapir. En skal da ha det pent også inne i skapene. Noen av dem er fremdeles innpakket i plast.En skjønn liten BH. I originalemballasje. Den mangler nok litt støtte for min barm. Men kjekk å ha.


Denne setter jeg min lit til: Larsons amerikanske melkediet. SLANKEKUR. Pakken er uåpnet, og det kan jo tyde på at det ikke har vært noen suksess. Med tanke på størrelsen på enkelte av kjolene så kan det virke slik....


Diverse kjøkkenredskaper. Kremsprutetuter og småspader.

Jeg har i det store og hele hatt en super-duper-fantastisk dag. Så fantastisk at vi har "glemt" å lage boller. Men farmor disket opp med noe "bolle-look-alike", så det får gå for denne gang.

Takk for i dag da dere.
Klem fra Liv

4 kommentarer:

 1. Fantastisk fine skatter. BHen så riktig så stilig ut. Og antikvariske slankepiller, kan det bli bedre.
  Ha en fortreffelig uke.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 2. Jøss, for noen superfine kuriositeter. Skjønner godt at du falt for både hyllepapir, hårsløyfe, undertøy, slankekur og husgeråd.

  Ønsker deg ei flott uke!

  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 3. Kjempe flotte saker da, tenker du hadde det kjempe gøy...

  SvarSlett
 4. Så artig dette var! Må ha vært ordentlig gøy å kunne plukke med seg alle disse godbitene. Den sløyfa minner meg om noe jeg har sett moren min brukte da hun var lita på 50-60 tallet. :)

  Tusen takk for kommentaren hos meg!

  SvarSlett