tirsdag 9. februar 2010

Når en bare sitter her og venter....

...på at inspirasjonen skal komme....


Er det sant hva de sier om at man er lettere utsatt for reumatisme når en fryser mye?
Jeg er liksom litt nedkjølt i dag. Den biologiske klokken min sier at det er vår. Og det er det jo ikke! Det kan jo alle se!

Men allikevel så begynner kroppen min å tro noe annet. Her har jeg bodd en hel vinter i et gammelt hus, og utviklet meg på huleboervis, med å fete meg opp etter beste evne. Håravfallet har avtatt og leggene begynner å få en anselig mengde pels.

Men så kommer sola, og da blir jeg frimodig. Jeg skamklipte lille-bassen i dag. SOMMERKLIPP. Herre-min-hatt, hva er det som skjer?

I morgen har jeg fri, og ingen, absolutt ingen skal få meg til å springe rundt i sommerkjole og nettingstømper bare fordi det er 2 varmegrader og sol.

Nei i morgen skal jeg føde Snuskebasser og male Englebomser. Får det er snart Løe-marked igjen, og om jeg skulle få en eller annen ekkel livstilssykdom, så har jeg ihvertfall gjort litt.

Så det så.
Hilsen Liv

4 kommentarer:

 1. Du behøver vel ikke nettingstrømper, kan du ikke bare knyte vårlige sløyfebånd i legghårene?
  Mens du føder snuskebaskene?
  Om du aldri har lest barnebøkene om Tsatsiki, anbefaler jeg den første, Tsatsiki og muttern. Egner seg til høylesing fra 5-6 år, og en ekstremt morsom skildring av nettopp hårete legger!

  SvarSlett
 2. Hehe, krativiteten kommer den...Du er så flink atte.Ha en flott dag..klems

  SvarSlett
 3. Hmmm... høres noe kjent ut med hårete legger, men med tett opp under ti kuldegrader, og ofte mer, kan det ennå være godt med ekstra pels på leggene:-)

  Takk for koselig kommentar på bloggen min:-)
  Eirin

  SvarSlett
 4. Snuskebassene dine er helt praktfulle! Blir også i godt humør av englene dine! eLSKER naivistiske tegninger og krasjoner - jeg blir glad av de! gOD skaperlyst!
  hILDE

  SvarSlett