søndag 11. september 2011

Søndags ambivalent...

Søndag er bra. Jeg liker søndager, de har en slags forutbestemt ro over seg. Og da er det liksom så lett å komme opp med nye idéer :-)
Jeg ser jo at det å male minstemann´s rom med tavlemaling er en dårlig idé, derfor lar jeg det bli i tankeboksen.
Å ommøblere minstemann´s rom derimot, det er gjennomførbart. Å, så moro det er å skru ned hyller og flytte rundt på ting.
Og du verden så fort jeg går lei. For jeg har jo mest lyst til å tavlemale....
Nå har ungene oppdaget alle lekene jeg skal sette på loftet i påvente av barnebarn :-)
Hva gjør du med de gamle lekene? 
Noe kan gis vekk, noe bør kastes.....  LEGO/DUPLO er en overlever. Kommer aldri på tale å kvitte seg med. 
Som dere ser av bildet så har de hatt fest på utstillingslokalet. EG OG VIL PÅ BEACHPARTY!
Har du noen artige tips til høstlige gjøremål?
Stoppe nå, familieselskap om bittelitt :-)
Vi snakkes! Klem fra LIV

9 kommentarer:

 1. No er mine barn store, og nokre leikar er kasta, andre vert tekne vare på, som t.d.Duplo, lego, bøker, nokre puslespel/spel, dukker og større biler. Greit å ha når det kjem tantebarn og nabobarn på besøk. -Og ja, det vert kanskje barnebarn ein gong....

  SvarSlett
 2. Jag gillar också söndagar, fast den här har varit mer än lovligt stressig. Just nu är jag hundvakt åt en liten pigg vovve. Härliga tavlor du gör, så sköna figurer.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 3. Hei du!
  Lurt å samle ting på loftet! Skattejakt på loft er alltid spennende, så bare vent om noen år... Jeg vil til stadighet opp på mor og far sitt loft :)

  Søndager er skjønne ja - håper din har vært fin-fin! :)

  SvarSlett
 4. Vi har gitt mange leker til et krisesenter her i byen til stor glede for dem. Ellers er det mulighet for å selge leker på en bygdedag en gang i året. Da får de selge og kjøpe seg noe nytt som de ønsker seg.
  Noe sparer man jo for å ha som minner da. Moro å ha for barna å vise frem når de blir store og kanskje får egne barn;)

  SvarSlett
 5. Vi har lagt på loftet lego og duplo, og litt forskjellig anna, som barnebarna skulle leke med. Men plutselig måtte lekene ned igjen, før vi fekk barnebarn...
  Og da angrer eg litt på at vi gav vekk brio-togbanen...Det er også ein sånn ting som barnebarna skal leke med. Og evt ein attpåklatt...

  SvarSlett
 6. Jeg er så glad for at jeg har stort loft og har tatt vare på så utrolig mye! Nå kommer det virkelig til nytte. Barnebarnet fikk sin mammas 70-talls-dukke i julegave, med strikka klær til. Lykke ♥ Og all legoen og puslespill og for ikke å snakke om barnebøker har kommet til sin rett igjen. Dukkestue med møbler fra 50-tallet er nok neste julegave ;)Artig!

  SvarSlett
 7. Vi har alt for mye av avlagt tøy og leker stua bort på loftet. Har nå kommet fram til at man ikke kan ta vare på ALT og at vi bør rydde/kaste. Kjedelig jobb.

  SvarSlett
 8. Jeg vet ikke hvor de gamle lekene mine er, men jeg antar at mange av dem befinner seg hjemme hos min. mor. Noen av dem har også funnet veien til mine yngre kusiner og fetre.

  Cecilie

  SvarSlett