tirsdag 20. september 2011

En grepa kar...

Du kan si hva du vil, men jeg synes nå han Harrison Ford på 80-tallet er noe av det beste som finnes. Han er jo bare så god, på en måde.
Første møte med fyren var som Han Solo i Star Wars, antihelten som var med for pengenes skyld, så kom Indiana Jones. Vi snek oss inn på kinoen, 75% av oss klarte det, og storvokst som jeg var kom jeg inn. Lille Tone derimot...
Og så kom Vitne til Mord....
Jeg var på vinterferie i Oslo, alene. Bodde i min bestefars leilighet, alene, siden han hadde flyttet hjem til oss. Min mors jomfruelige venninne visste råd, og inviterte meg med på kino :-) Saga kino.
Denne damen er herlig! Bibliotekar, eier av de gode gamle strømpene som du vasker og henger til tørk på rad og rekke i fine hudtoner. Joda, hun kunne godt se filmen, hadde nemlig hørt om Amish-gjengen og mente det kunne være opplysende, bibliotekar som hun var.
Damen satt desverre gjemt bak håndvesken store deler av filmen. 
Jeg synes den er fortryllende, og da jeg noen år senere var på Roadtrip med ei venninne så var Amish-land en naturlig plass og oppsøke. Men sky som de er, så ble det med avstandsforelskelsen.
Årene har gått...
Så ser jeg disse karene i avisen:
Skjønnasane
♥ ♥ ♥
Klem fra Liv, som leker husmor for et sykt barn og barnehagegutt som har Gro-dag.

8 kommentarer:

 1. Ha-ha! Du skriv så festlig. Nyt dagen!

  SvarSlett
 2. Er dårlig på å huske kjendisnavn!
  Festlig fortelling her da!

  Sildreranken er kresen på vanninga, liker ikkje å tørke ut, drysser fort.
  Så er ikkje den eg regner som lettstelt på den måten.

  Klem fra "Gartnermira".

  SvarSlett
 3. He, he :-)
  Vitne til mord er jo selveste Harrison-filmen! Sååå spennende, romantisk og morsom. Og du verden!, når han sitter på løetaket og skikkelig svinger hammeren. Stønn. Det var skrott på Harrison den gangen. Og melodien da: Don't know much about history. Lytt igjen!
  Så, hm, rullestrømper og vesken foran øynene på kino, er ikke en fellesnevner for bibliotekarer *S*

  SvarSlett
 4. Jag ääääälskar Harrison Ford!

  SvarSlett
 5. Hehe.. ja du skrive bra:):) Ford`en er kanon bra ;);)
  Ha en strålendes dag.
  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 6. Åh, disse skjønningene så jeg også, hva var det med disse trekantene de ikke ville ha i skjegget??? Eller ville de ha trekanter i skjegget, eller... forvirra:-S

  Ford har liksom ikke helt vokst på meg, men det kan jo være fordi jeg ikke har sett Vitne til mord. Det hørtes ut som en film for meg (ikke helt action-typen, mer krim-sorten).

  Håper dere har hatt en ok dag, og at sykt barn blir bedre. Vi skal ha ettermiddagen fri i morgen og vi gleder oss:)
  Klem til deg kjære du:)

  SvarSlett
 7. elsker Harrison Ford, og spent på den siste filmen hans som går på kino nå!

  SvarSlett
 8. Etter som jeg er litt nostalgisk synes jeg Amish-folket virker interessant og spennende. Kanskje jeg skal ta en tur til Amish-land. Jeg håper sykt barn er blitt friskt igjen nå. :-)

  Cecilie

  SvarSlett