mandag 31. januar 2011

For ordens skyld....

Så sant, så sant!
Sorry, jeg har ikke mer på hjertet...er litt utladet etter framlegg i dag....og du verden så mange flotte tilbakemeldinger vi fikk. Jeg ble helt rørt! Bare synd at sensor var syk....
Å, den som hadde hatt en husmorvikar... ja, det skal jeg drømme om i natt, for her er støvdottene til forveksling lik hamsterene som guttene ønsker seg. 
Whatever.. God natt og drøm søtt!
Klem fra LIV7 kommentarer:

 1. Tekk pusten dypt og pust lettet ut. Få deg en god natt søvn og glem alt om hamstermonstre for en stund. Drøm heller om noe godt, sol og sommer f.eks., for det er fullt oppnåelig:))))
  God natt og sov GODT!
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 2. Jommen, under annonsen din står det jo at det er få som blir husmødre i dag. M.a.o. det er ingen som gjør husarbeid lengre og da er det jo ingenting å stresse med. Og støv har da aldri skapt noen kriger. Sov godt.

  SvarSlett
 3. Endelig ferdig :-))
  Regner med det gikk som en drøm ja :-) Har STOR tro på deg!

  Husmoryrket?? Hva er det for noe? Hjelpes meg, jeg er glad tidene har forandret seg!
  Gubben kom hjem med noe som var "lov og regel" i England for mange herrens år siden, om hvordan vi koner skulle ta oss av mannen når det kom til de ekteskapelige plikter..
  HA, jammen sa jeg smør...

  Ha en flott dag og klem fra meg

  SvarSlett
 4. Uff ja! Skal gå til krig mot alle "Kaniner" i dag, Vasker og styrer, og viss eg rekker rundt da! så kommer minsten heim og slenger fra seg våte og skitne skoleklær. +¤#"#%%%¤¤#" og løper inn i stova med dei skoa som har tråkka i aska ,eg var så dum å strø, på isen som dekker heilt tunet. Det er da! Mira freser verre enn katten!!!!

  Ha ein fin dag min venn.

  SvarSlett
 5. Hvorfor kan det ikke fortsatt være husmorskoler og respektert å være husmor? Jeg vil gjerne være husmor! Jeg tok kaninutrydning på fredag, men bør nok hente frem drapsmaskinen (les støvsuger) i dag også. Men i stedet for å gjøre kjedelige ting som å vaske kan du jo klikke innom Bustebloggen og give away i stedet? ;-)
  Ha en fin dag! Klem

  SvarSlett
 6. Jeg er en elendig husmor. Men jeg skulle gjerne ansatt en i heimen. Hadde jeg bare vunnet i lotto... Snart. Snart, tenker jeg.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. jeg sluttet å røyke og drikke vin og poff hadde jeg råd til både det død og det andre. Vaskehjelp 3 timer i uka er en av tingene :) ellers så er jeg husmor og trives med det :) så bra at det gikk fint i dag! Gratulerer!

  SvarSlett