fredag 21. januar 2011

Hysterisk!?

Bildet viser sjefens .... pysjamas? (foto: Hensman)
Middag i dag: Kinaen, nærmere bestemt "Great Wall of China"
Vi har vært der før, på en måde....
Lillegutt klarte ikke helt å bestemme seg, og servitrisen tok saken i egne hender og serverte kylling. Det ble selvsagt dagens tema. Ikke det at han fikk kylling, for gutten må jo ha mat, og ingen ting er vel bedre enn at damen sørger for dette.
Men kan høner fly?
Og hvor er fjærene??
Storebror kunne ivrig fortelle om pingviner og struster, og alså disse lite flyvedyktige hønene.
Så kommer det tørt fra lillegutt: Høner kan fly, når de blir hysteriske.
Hvordan blir man når man er hysterisk da?
Hender det at du er hysterisk?
Nei, jeg blir ikke hysterisk, Rødhette blir hysterisk!
Jaha? Ja, når hun møter ulven. 
Å, så å forstå.....Har jo bare sååå lyst til å se denne oppdaterte versjonen.
Og slik går nu dagan :-)

Noe på gang i helgen??
Jeg tenker det blir bra med Malstrøm :-)) Husker du den?
Klem fra Liv

8 kommentarer:

 1. Hhaaaa...Malstrøm husker jeg bare at var dritskummelt!!!
  Uuæh..

  SvarSlett
 2. Tusen millioner takk, grattis med å være nr 100, deg vil jeg huske for alltid vet du;)) Finfine innlegg på bloggen din.

  SvarSlett
 3. Hehe - hysteriske høner OG Rødhette - herlig:-D

  Malstrøm husker jeg ja, er litt stas at den er innspilt ikke så langt herfra da vet du;-) Vi kjører forbi det røde huset hver gang vi skal på hytta, og jeg kjenner fortsatt et lite grøss når jeg ser ned. Og så er det et par kjentfolk med også. Introduserte den for Rebecca for noen år siden, og hun ble like skremt som vi alle ble første gangen vi så den.

  SvarSlett
 4. om jeg husker malstrøm. . . . OM JEG HUSKER MALSTRØM!?! Jeg hadde mareritt om det polstra rommet til jeg var godt voksen og melodien skremmer fremdeles vannet av meg! Og nå er det synd i meg! . . Influensa, til sengs og skal kose meg med søte blogger og poff der er hun. Ja DUKKA altså. . . Stakkars meg! Det hører med til historien at jeg ikke har sett malstrøm siden barneskolen. . . Men den serien satte dype spor ;) det ville sikkert en hysterisk rødhette gjort også forøvrig!

  SvarSlett
 5. Herlige gullkorn fra barnemunn. JEg husker ikke Malstrøm. om det er en grøsser, så er det nok derfor. Jeg tror jeg gjør lurt i å holde meg vekke fra sånt, jeg som er så lettskremt.

  SvarSlett
 6. Malstrøm? Nei, her har jeg visst gått glipp av et stykke høykultur. Mannen nikker gjenkjennende....Men "Rød snø", den var skummel!

  SvarSlett
 7. Heisan. Hva eller hvem er Malstrøm...? Det er så mye kjekt å lese på her. Hysteriske høner og hønedrakt fra Helgåleiren...

  SvarSlett