søndag 16. januar 2011

Maniske sauer..

Jeg skal være kjapp, har igrunnen ikke tid til dette. Eller, skitt au. Nå har jeg skrevet eksamensoppgave i 7,5 timer i dag, så noen minutter på bloggingen får jeg vel unne meg. Vi får kalle det: Debriefing! Og det er viktig, det lærte jeg i min tid i Sivilforsvaret :-)
Hei, det var den sauen ja. Litt vanskelig å vise bilde av et smukt og uskyldig lam, i disse fenalårtider. Men jeg så altså noen maniske sauer i dag. Det er væromslag, vannet fosser fra fjellsidene, og i løpet av en natt har snødekte bakker blitt bare, og avdekket de "grønneste" enger. 
Sauene var som hypnotiserte, de sto stive, med øynene festet på det grønne gresset, mens kjevene gikk på autopilot. De var jevnt fordelt ut over marka, ingen forsamlinger, bare dotter her og der.
Jeg lurer på om de har stått der lenge? Har liksom ikke lagt merke til dem på en stund....hvitt mot hvitt? Dessuten er det ofte mørkt på disse tider. Ja, det er dem vel unt. Håper bare den energiske etingen ikke er et værtegn som sier: Et til du spyr-i morgen er det atter frost.
Klem fra Liv, som ønsker dere en skikkelig god søndagskveld! Forresten, når jeg har dere her: Tusen takk for kommentarer! Det er bare så...GØY!! Elsker dere :-)

5 kommentarer:

 1. *ler godt*

  jeg kan bekrefte at sauene egentlig bare er borte i alt det hvite... Et godt minne fra en snedag for noen år tilbake: ute og går tur, utenfor mammas fjøs er det stille og rolig, bortsett fra at nysnøen virvler omkring og faller ned. Ingen sauer synlig, bortsett fra en rekke humper i snøen- men idet en gikk litt nærmere, så kom sytti hoder opp av sneen, og samtlige stivt stirrende i min retning. :) Sauer er snodige dyr!

  SvarSlett
 2. *Flirer!* Nok et herlig innlegg. Ha en super søndagskveld du også. :O)

  SvarSlett
 3. Sauer ja, egner seg best på gulvet, fotan, stolen eller noe i den rettningen
  ;o)=

  Lykke til med eksamen!

  SvarSlett
 4. Eksamen? I dag? Hjemmeeksamen, tenker jeg, da. Søte sauer. Vi elsker deg også. Eller liker deg, da.

  SvarSlett
 5. Maniske sauer? Jammen godt jeg ga avslag på sjuåringens ønske i går om et lam. Hun kunne ha det på rommet sitt, mente hun. Ha en fin ukestart, bli ferdig med eksamen.

  SvarSlett