mandag 17. januar 2011

Testing, testing 1-2-3...

Jeg er bare så grønn. Litt fordi jeg har hostet eder og galle hele natten, men mest i overført betydning: Grønn på bilderedigering.
Og jeg som tror vet jeg har et kjempepotensiale! Jeg ser for meg at jeg kommer til å oppleve en tilstand lik Nirvana når jeg bare knekker koden på de pokkers redigeringsprogrammene!!
Nå er nok ikke hjernen min helt skarpladd i dag. Jeg som sto klar med pisken, jobbveska på skulderen og nærmest dyttet ungene ut døra. Så viste det seg at jeg hadde langhelg?? Ja, ja slik kan det gå. 
Jeg har ihvertfall Mac, og det er bra. En slik liten, lett sak som ligger så diskré på fanget at familien knapt nok enser at jeg stadig er borti med et tastetrykk eller to...
Og så har de App store...Gudene skal vite hva det er, men nå ligger det inne et lekkert lite program og venter på meg. Tror dere at det dukker opp noen bilder der? Neeeeeiii :-))) 
Er det helt slutt på "Redigering for Dummies, bla, bla, bla" Og i så fall, kan de komme på døra og lære meg?? Det er jo enormt mange bloggere der ute som får til både ditt og datt. Why?? Why me?
Nei, jeg er visst litt lav på blodsukker. Snakkes gjerne etter lunsj?
Klem fra Liv

6 kommentarer:

 1. Jeg "mistet" et par titalls timer i løpet av helga, nedgravd i Photoshop. Ingen Nirvana eller Aha-opplevelse, bare mørke bilder og alt for mye "kluss-og-kladd". Endte opp med tre bilder der det gikk an å se motivet... Fortsetter det slik blir min blogg en ren tekst-blogg! Si fra om du knekker koden da, jeg skal se om jeg finner noen actions å laste ned;-)
  Ha en fin fri-dag (er det mulig å glemme at man har fri altså?), og kos deg. Og husk: grav deg ned i tide, og: det er ikke en skam å snu!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Arghhh...vet ikke engang HVOR photoshop ligger på maskin...skjønner F**n ingenting jeg.
  Men en dag, DA skal jeg prøve meg på o knekke koden!!

  Lykke til, til oss fra meg!

  SvarSlett
 3. Oo.så herligt å høre at det ikke bare er meg som slitt,slitter snart av meg håret.hihi,og jeg som har håpet i det lengste at det snart kom en "knapp"på maskinen og vips,så er bloggen eller andre ting du skal ha utført på datan klar og lik de flotte bloggene man ser rundt omkring.
  må nok få meg noe søvn,kanskje det hjelper på kode knekking.
  Ha en flott kveld eller natt,klemmer hege

  SvarSlett
 4. TAKK!!!! , for at det ikkje er berre eg som ikkje heilt skjønner photo-ditt-og-datt!! :) eg treng viskelig ei"for dummies"bok!!!1
  Men bloggen din er aldeles nyydelig :)

  SvarSlett
 5. Heisann:)
  Jeg er egentlig bare en rask tur - om enn litt seint - innom deg for å be deg ta en titt inn på bloggen min - overraskelse:)

  Når det kommer til "dubbedingser eller duppedingser - så holder jeg meg "utenfor" - jeg strever ennå med linking, jeg....hihihi...

  Nattaklem fra Mimmi:)))

  SvarSlett
 6. Heisann :-)
  Du er ikke alene! Jeg legger til bilder på den gode gammeldagse måten, gidder ikke å prøve noe nytt, for jeg klarer ikke å huske eller lære det uansett! Interresserer meg midt i raua, for å si det sånn, hehe..
  Men, jeg begynner å få lyst på nytt utseende på bloggen min..men hvordan? Aner ikke! Har fått hjelp alle de andre gangene, og når de prøver å lære meg, får jeg visst et sånn spesielt tomt blikk...

  Ha en flott dag og klem fra meg

  SvarSlett