lørdag 4. desember 2010

Ventetid...

Så sitter vi her da, og venter på JUL! Fabelaktig flott med kalender. Ungene fryder seg, ungene ønsker seg, og ungene venter! Barna på bildet er ikke mine gutter.... det er et bilde jeg har avfotografert fra den gang jeg var svært begeistret for Harrison Ford, og vurderte å konvertere til Amish-sekten i håp om å oppleve det gode liv :-) Jeg var på Roadtrip noen år senere, og det var da jeg kom over et tilårskommet hefte i Amish land. Og bildet kommer derfra.
...Hva hadde dette med Jul å gjøre? Sånn egentlig?
Jo, de er da fortryllende disse små barneansiktene.
Lillegutt ønkser seg kokosnøtter og månestøv. Og da mener han MÅNESTØV, ikke noe fake greier. Og så har han lyst på rødt hår, og har egenhendig farget det med vannmalingen sin. Jeg fortalte ham at han kan ønske seg ansiktsmaling til jul, men det var han litt skeptisk til...som om Julenissen har noe slikt på lager? :-)
I dag er det Pulverheksa og Julenissenhttp://www.youtube.com/watch?v=lZDkBgtEoB0 Gleder mor seg? JA!!
Har dere noen utfordrende Juleønsker?
Klem fra Liv

6 kommentarer:

 1. Månestøv burde da ikke være så vanskelig å få tak i..? Ta en tur til månen...det gjorde jeg rett som det var da ungene var små og jeg trengte litt alenetid..og når de spurte hvor jeg skulle, svarte jeg alltid at jeg skulle til månen! Og joda, de trodde på meg..er jo ikke så langt..kan jo se den!
  Jeg har blitt så voksen at nå ønsker jeg meg bare fornuftige ting...Har jo alt jeg trenger ellers...

  Ha en flott lørdag og klem fra meg

  SvarSlett
 2. Hm, månestøv er helt klart en utfordring ja... Sa de ikke for noen år tilbake at det ikke var lenge til vi skulle få Charter-turer til månen da? Har ikke hørt noe mer om det liksom...
  Hos oss har ønsket om en helt egen Gardist dukket opp, jeg synes det er litt utfordrende. Kan jo svippe oppom slottet hvis vi skal til Riksen før jul, og ta med oss en. Men så var det innpakkingen da;-)

  SvarSlett
 3. Hihi, morsomt innlegg! Vi har ikke barn selv, men vi hører jo stadig om foreldre som klør seg i hodet over barnas julegaveønsker :)
  Selv er jeg blitt så "gammel" at jeg ønsker meg hjemmestrikkede sokker! Hatet jo å få det som barn, mens nå er det slike julegaver som skattes høyest :)
  Ønsker deg og dine en fin helg :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 4. Haha, månestøv er et bra juleønske. :)

  Jeg funderer på at jeg ønsker meg barnebarn, det virker så fint å ha, og det høres kanskje ut som noe som er mye enklere å få enn månestøv, men når man er 32 år, og ikke har fått barn ennå, så tror jeg faktisk månestøv ville vært enklere å få tak i. Eller tar jeg helt feil? Hm, dersom jeg skiller meg fra han jeg er gift med nå og finner meg en eldre mann som allerede har barnebarn så kan jeg jo være stebestemor, så det er jo faktisk ikke umulig...

  God helg!

  SvarSlett
 5. Utfordrende juleønsker... Tja, å miste appetitten sånn helt plutselig den første januari? :-)

  SvarSlett
 6. Kjære Liv,

  vil bare ønske deg hell og lykke med varene på søndag - jeg MÅ jo komme forbi og få den bitte-lille messa med meg... Gleder meg til å se alle 'kreasjonene' :-)

  Masser av klemmer
  fra
  Helle (som er glad, hennes egen messe er slutt)

  SvarSlett