søndag 26. desember 2010

Gjenbruk....

Vi har resirkulering og gjenbruk. 
Hva denne flotte bedekvinnen kommer innunder vet jeg ikke. 
Men jeg skal fortelle litt om henne så kan dere kategorisere selv.
 Damen har passert 40 år, og kommer fra de dype skoger i Afrika, eller var det Fantomet....?
Helt ærlig, hun er fra Afrikas sydvestlige kyst, nærmere bestemt Mosambik. Foreldrene mine fikk det for seg at Afrika, det måtte være en fin-fin plass å bo i. Så de gjorde det, i noen år. Blomstene blomstret, barn ble født og ledige stunder ble tilbrakt blandt annet på markedet. Nå skal det innrømmes at jeg ikke kontrollerer alle opplysningene før de går i "trykken". Jeg sitter sovevakt for barna, og prøver å kontrollere meg selv ved ikke å gape ut spørsmål etter spørsmål til de "godt voksne" som sitter i etasjen under. 
Men det jeg vet: Hun er skåret ut av en JERNBANESVILLE. Slå den du! Treet er så hardt og tungt, at en må bruke løfteteknikk når en bærer henne....Og hvorfor skulle vi det egentlig, bære henne altså.?
Jeg tror jeg stopper nå. Har dere spørsmål, så kan de besvares av et nøye utvalgt panel utover kvelden. Vi er nemlig på JULEbesøk hos m&p :-)
Klem fra LIV

5 kommentarer:

 1. Dame av jernbanesviller, det må vel være gjenbruk så det holder!? Vakker er hun også, en smule antik kan man vel si? Og lang-tids-gleder er, når sant skal sies, bedre enn både gjenbruk og resirkulering til sammen, tror jeg...
  Ønsker egentlig bare å se resten av damen, om man kan? Hvor stor er hun forresten? Skal si dine foreldre hadde sans for kuriosa :-)

  Ha et trivelig selskap!

  SvarSlett
 2. Hun var ihvertall veldig flott

  SvarSlett
 3. Har igrunnen bare ett spørsmål jeg, og det er: Hvorfor bodde dere i Afrika, og hvor lenge?
  Ok, det var 2...sorry ;-)

  Ha en flott dag og klem fra meg

  SvarSlett
 4. Hei! ble du født der? Og Mosambik er vel egentlig sydøst i Afrika... Så det var vel det du mente;-) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. For en vakker dame! Ser ut til å ha hatt et langt liv og

  SvarSlett