onsdag 15. desember 2010

Noen ganger....

...kan det virke som om det er litt for fullt mellom ørene, og at det strammer seg til bak i hårfestet for liksom å holde fast på innholdet, i fare for at tankene skal eksplodere i et inferno i tenkte og utenkte tanker. Det hadde vært noe! Og for en jobb å rydde opp, jeg hater å rydde. Jeg skuffer og skyver, jeg dytter og gjemmer, men jeg RYDDER IKKE!
Her er et bilde av en plantegning. Min sistefødte liker dem. Nå har plantegningene etter litt øvelse begynt å ta en mer detaljert form. Og det er bra, for en plan bør være nøyaktig. 
I dag har vi diskutert Dinosaurer. Han skulle så gjerne ha funnet et skjelett! Og han må være rask, vi må finne det før arkelologene finner det! Vi trenger spade, børste, heisekran og lastebil. Sist, men ikke minst: Vi trenger en usynlighetsmaskin! Og med denne skal ha gjøre jorda usynlig, for så å spore frem skjelettene. 
En dag er det månestøv og i dag skjeletter.... I går ville han vite hvor min avdøde bestefar var, han skulle så gjerne hatt et kranie..... 
Er det rart at det strammer seg i øremsulingen? Jeg har bare sååå mange oppdrag og utfordringer. Kan noen gi oss tips og råd på hvordan vi finner frem? Dette må vi bare få til :-))
Klem fra Liv

10 kommentarer:

 1. Må le;) Tydeligvis har du en nysgjerrig og vitebegjærlig ung mann i huset, høres toppers ut, spør du meg:D...men ikke alltid enkelt å svare på alle spørsmål, vil jeg tro:O)
  Kos dokker med spennende dager! Klemmings;)

  SvarSlett
 2. Så det er flere med stramme øremuslinger altså...
  Hvis vi lurer på noe hos oss holder Alexander en knapp på at enten så vet postmannen det, eller så vet gardisten det. Dere kan jo kanskje spørre noen av de???
  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Ho ho, for en fantasi! Lykke til på ferden.

  SvarSlett
 4. hehe,kjenner igjen øremuslinger ja,har 3 stk som og skal finne ting ,utforske.lage og ikke minst "VÆRE" dagen tema for å si det slik.hihi.har vært mange spennende utflukter,men det viser seg at selv om man har usynlighetsmaskin eller annet proft verktøy er det ganske vanskligt å finne dinosaur skjellet(til og med på natta,når alle dumme "ARKOSYKLOGENE"hihi sover)og hodeskalle tja til og med presten sa nei,selv om det var en liten gutt på 4 som trengte den til et forskningsprosjekt,men dere er kanskje heldigere.
  så jeg må bare ønske deg lykke til og håper at en dag blir det noe stort ut av disse smarte hodene.
  klem hege
  ps er det ok at jeg bruker samme sitat du har av lewis carrol på min blogg en gang?

  SvarSlett
 5. Jeg skulle SÅ ønske jeg kunne hjelpe!
  For en fantastisk idé, å gjøre jorden usynlig! :-)

  SvarSlett
 6. Haha, ler så jeg nesten tisser på meg! Tenker den unge mannen har arvet sin gode fantasi fra sin mor :)
  Elsker innleggene din!
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 7. Vi har noen hodeskaller i plast som jeg gjerne skulle blitt kvitt, hadde det vært noe? Eller må det være the real thing? For da må du vel ut i nattens mulm og mørke og grave...

  SvarSlett
 8. Kan også hjelpe med noen isoporbein fra en halloween fra noen år siden...

  SvarSlett
 9. Ha-ha-ha.

  -Og her har jeg kastet bort tiden på pepperkakebaking når det er slike presserende og, ikke minst, spennende, prosjekter på gang!! :-)

  SvarSlett