tirsdag 21. desember 2010

Dette går jo så det suser!!


Jeg har kalenderbarn, dvs barn med kalender. 
Og kalender er en bra ting. 
For det gir oss en slik velsignet oversikt.
Og etter hva jeg kan regne ut etter ørten åpnede luker, 
så nærmer JULA seg styggfort!

Jeg har dekket mine behov: 
 1. Jeg har gått i LUCIA-tog, verdens lengste!
 2. Jeg har deltatt på Nissefest.
 3. Jeg har smakt på Julebaksten i diverse hjem, (og mener bestemt at barna har opplevd liknende tilstander).

I dag drasset barna inn JULE bjørka, og pyntet etter beste evne. Og de evner mangt!
Ellers så vil jeg bare si at lykken er stor over å tilbringe årets lengste dag i stua. Så lenge ingen finner på å skru på lyset. så er støvet ute av øye-ute av sinn :-))
Hepp, hepp!
Klem fra LIV

8 kommentarer:

 1. Jeg hadde veldig god tid igjen - hele 8 dager til julaften - i dag morges. Og så fant jeg ut at vi lå litt på etterskudd med sjokoladekalenderen... Nedtur;-)
  Men jeg begynner å nærme meg ferdig likevel, og jeg har nå fjernet lyspærene i alle lamper på stua og sier meg ferdig med nedvasken;-)
  Ha en mørk kveld:)

  SvarSlett
 2. He,he,jeg har det også slik,etter 2 mnd med syke barn,har liksom ikke tiden strekt til,men jeg har da fått vaskt litt.Vi har også gått lucia,vært på skoleavslutning og smakt på både gode og ikke så gode julekaker,kremt,kremt.og vi har vært på romvesn jakt.hihi.
  ha en flott kveld.
  klem hege

  ps jeg har lagd et stempeldesign med deg som inspirasjon,og har tegnet en av dine snuskebasser inn i mini lerret som snuskebassa holder,håper det er ok,du skal få et stempel når det er gått i press og kommer dalene ned i postkassen.Hege

  SvarSlett
 3. O'lykke!
  Det er bare å myse litt med øya så ser man ikke det som ikke er er gjort...

  Ha en velsignet jul!

  SvarSlett
 4. Heisann:)

  Hehehe...elsker innleggene dine :)
  Har du prøvd å ha en bolle med grønnsåpevann stående under sofaen..tjihi...da lukter det jo reint...ikke at jeg gjør det altså..hmmmm...!

  Jeg er egentlig en liten runde rundt til de bloggene jeg følger for å...

  Ønske deg og dine en GOD JUL OG ETT GODT NYTT ÅR - og håper jula blir akkurat sånn som du ønsker den - og at det nye året bringer med seg mye glede:)

  Juleklem fra Mimmi:)))

  SvarSlett
 5. Grattis grattis grattis. Ta en titt på sida mi du snuskis;)

  Klem

  SvarSlett
 6. Ja, ooops, var plutselig veldig få pakker igjen på den kalender..Jeg har verken gått i luciatog eller smakt andres bakst, spørs om jeg ikke må invitere meg selv til noen jeg vet har bakt. Og torsdag skal det spises grøt.

  Vel, i kveld har i alle fall busken kommet på fot i stua, så det går framover. Nå må jeg bare strikke ferdig og sy ferdig to julegaver...og resten blir romjulskos i stedet for førjulskos. Ha en fortsatt fin førjulstid.

  SvarSlett
 7. Hei takk for flott kommentar på bloggen min,ja jeg blir inspirert av snuskebassene dine,men selve stemplet er inspirert av deg,sjefs snuskebass.og da måtte jo en av dine kreasjoner få være med,ok jeg inrømmer det,de er ikke 100%korrekte,men de er med.
  Ha en god førjulsnatt.klem hege

  SvarSlett
 8. Glad jeg dumpet inn her...Elsker å få meg en god latter i tilegg til fiiin blogg... Håper det er greit jeg legger deg til etc:-)

  SvarSlett