lørdag 11. desember 2010

Forandring fryder?


Jo takk, det er kjekt med forandring, men noen ganger tar det liksom litt av......
Torsdag: Snø, tindrende sol og en million milliard snøkrystaller som nærmest raspet opp hornhinnene mine, så sterkt gnistret de. HERLIG!!
Fredag: Utflukt til Løå, med ørten forventningsfulle barn. Nissene har tent lys i hver en krok og snøen er herlig kram. Klementinene er saftige og pølsene varme. Stemningsfullt!
Lørdag: Regn :-((
Den største fordelen med dette værskiftet er at jeg kan hoppe rundt i skogen på lette ben, og raske med meg en måsa-dott eller to. For ikke å snakke om at jeg kan søke medlemskap i den lite kjente foreningen: "Ja, til omplassering av grantær". I mitt nærmiljø er det nemlig slik at når det nærmer seg jul, så ser man til stadighet små snertne damer iført bloggestøvler, tusle rundt i skogen og røske små uskyldige grantrær opp med roten!
Har vi det nå?
Jeg må male litt i dag. Mener bestemt at Lucia begynner å bli litt gretten der nede i kjelleren. Og fin må hun jo være, hun skal tross alt GIS BORT i morgen kveld!! 
Klem fra Liv, som ikke har sett snurten til hverken Nisse eller reinsdyr i dag!

11 kommentarer:

 1. Er sjeleglad for mildværet jeg, for da smelter snøen, og vi trenger ikke kle oss som om vi skal til Nordpolen og besøke nissen!!
  Jeg vil ikke ha snø før lille julaften, det er det som er riktig! Ikke ukesvis i forveien..
  Det er nå MIN mening, hehe..

  Hva skal man finne på da? Prøver å få en normal kroppstempratur..for siden det har vært så kaldt, har ovnene stått på fullt, varmekablene på badet også..Brant meg jo under føttene..Opp med vinduer :-) Herlig ;-)

  Ha en flott dag og klem fra meg

  SvarSlett
 2. Temperaturen har steget betraktelig her og, nåe r vi "kun" nede i fire - fem minusgrader. Og det synes jeg er bedre enn tjue...
  Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 3. Her er snøen tung idag, vet det for jeg har måket den bort:)
  Vet snart ikke hva jeg foretrekker....vår kanskje???
  Kos deg mase klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Uææææhh - jag bort bloggestøvledamene! Jeg synes jeg hører min barn hyle, de som bruker sommerkveld etter sommerkveld i knottsvermen til å plante små grantrær. Som skal bli STORE!!!!
  Det er faktisk ganske arbeidssomt å plante trær.
  Damer: Hold dere til mosen.
  Her er det dessverre tettpakket snø, og ingen mose å se. Jeg har klokelig plukket mose for lenge siden. Mindre klokelig lagret jeg den på verandaen, under et bord. Selv under bordet fant kjøttmeisene mosen. Nå er mosen fløyet bort. Akk ja, sann.

  SvarSlett
 5. Heisann:)
  Jeg elsker vinteren jeg da - det eneste jeg ikke liker ved den er glatte veier:)
  Er en av de som ikke har så mye til overs for den "overopphetede" sommertiden..hehe..men yndlingsårstiden min er høsten - med alle de praktfulle fargene:))

  Tenk at det allerede er 3. søndag i advent i morgen - utrolig!

  Kos deg i helgen - klem fra Mimmi:)

  SvarSlett
 6. Han forsvant fra taket til nabon` også (nissen altså) så vi vet ikke hvor han er vi heller... Si fra hvis du ser han da;-)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 7. Forandring til fryd og nesten risikosport. Hos meg er det skøytebaner over alt! Hadde jeg ikke hatt piggsko, hadde jeg ikke kommet meg av flekken.
  Så herlig det bildet av bikkja og lille"nissen" var:))
  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 8. Samme værutvikling her også, men holder seg på minussida av gradestokken.
  Her om dagen KJØPTE jeg mose for første gang, den satt langt inne....grantre skal jeg også kjøpe, men det er liksom mer normalt. Ha en god helg!

  SvarSlett
 9. Hei på deg, kjekt med forandringer ja, spesielt værforandringer, godt at snøen forsvant, den hører hjemme i fjellheimen.
  Kos deg hos Elin i morgen, klem fra Mona.

  SvarSlett
 10. Bloggestøvler. He he! Vil det si damer som tar med grantrær for å blogge om dem? Eller noe sånt? Krysser fingrene for trekning av fine Lucia!!! :-)

  SvarSlett
 11. Tusen takk for kommentaren ! : - )
  Det var veldig mye forandring hos deg håper Lucia blir fin da !!!

  SvarSlett