torsdag 24. september 2009

Splitte mine bramseil...

Planene for gårsdagen var klare; Legge snuskebassene, lage en god kopp te i et av de deilige "Pokal" krusene innkjøpt på IKEA. (Fargen er herlig blek rosa..)Videre skulle jeg male, blogge, kikke litt på fjernsyn... Men, jeg må ha hatt et illebefinnende, for jeg våknet opp etter midnatt i sengen til den minste snuskebassen, aldeles forskrekket... Men, du verden så herlig det er å tilegne seg nok søvn. :-) Jeg elsker når malingen sklir inn i hverandre og danner nye mønstre. I kveld blir det mer av den slags.
Deilig å kunne tenne lys, og nyte en god bok. Jeg har et aldri så lite lager med uleste bøker liggende på vent. Jippi! Det er det som er det beste med høsten. Lov å kose seg masse inne.
Gresset ble klippet sist gang det var godvær, kanskje for siste gang denne høsten? Presiserer: Gressklipping!! Ikke godvær, nei skrekk og gru, tenke seg til. Vi får selvsagt en flott høst. Det regnværet vi har nå er bare til for at vi skal nyte det kommende godværet i fullt monn.
Nei nå får det være nok jabb for denne gang... Det får da være måte på hvor mye jeg skal misbruke tiden deres.
Ønsker dere en hyggelig kveld.
Stor klem fra Liv

1 kommentar:

  1. Det er deilig å vite at en virkelig har fått sovet ut, og selv om det kanskje ikke helt var planen, så trengte du det nok da;) u og du for noen herlige farger som sklir inn i hverandre og lager mønster, love it. Nå er jeg utrolig spent på bildene dine altså, er helt sikker på at de er nydelige. Definitivt kommer det til å bli med noen hjem her, og noen til julegaver eller til andre andledninger også. Jeg tror kanskej jeg ender opp med å bli løÅ sin største kunde jeg hihi:) Idag har jeg bestillt kinabøker, gleder meg til å få dem i hus og sitte å dekorere dem. Nå skal jeg lage noen gavelapper med kors som jeg tegnet inatt (rart hvordan de ideene popper opp midt på selveste natten,hihi:) Ønsker deg en videre fin kveld:) klem monica

    SvarSlett