mandag 21. september 2009

Mandagsenergi...

I dag er en av de dagene hvor jeg bare spinner rundt og begynner på ørten prosjekter tilsynelatende uten mening . Fri hele dagen, og da ønsker/tror/håper jeg at alt kan smettes inn i timene før snuskebassene mine skal plukkes opp her og der.
Jeg har begynt å male til "Løå på Ålgård". Små herlige englebilder. Vel, jeg begynner med englebildene, så dukker djevler, klovner og indianere opp etterhvert.
Jeg har også gått i gang med å sy noen primitive, underlige små filledukke-skapninger.
Jeg kommer fra en lang rekke oppskrifts-lese-blinde kvinner. Men i mangel av å ikke forstå bæret av en oppskrift så blir en til gjengjeld kreativ. Det vil si, undertegnede morer seg ihvertfall kostelig... :-)
Legg gjerne igjen spor/kommentarer ol. Det setter jeg utrolig stor pris på. Som de sier i X-files: " Is there anybody out there?"
Klem fra Liv

2 kommentarer:

 1. Jeg er her, og gleder meg til å se bildene dine etterhvert. De høres spennende ut:))
  Klem fra Marilyn

  SvarSlett
 2. Joooooo jeg er her. Men i dag har jeg måtte utnytte at alle er friske og raske og dermed ikke hatt tid til å sjekke bloggen din en gang.
  Her har det blitt mala hylle, skap, lysestager, skrudd opp skap, skrudd opp hylle, vasket, laget middag og baka. Så har vi hatt gjester og nå har de dratt så nå har jeg endelig tid til å sette meg ned å slappe av bittelitt. Men jeg kan ikke sitte for lenge for da sovner jeg og det kan ikke skje for da går jeg glipp av noe som jeg skal se på tv i kveld og hvis jeg går glipp av det så kommer jeg til å bli sur.
  ( føler du at jeg snakker på inn og ut pust nå Liv, så stemmer det)

  Et par kommentarer til rundt om i blogglandia å så må jeg overlate dataen til prinsesse tina.
  snakkes i morgen:)

  SvarSlett