lørdag 19. september 2009

Lørdagssjarm...

Det er ingenting som er så innbydende som å våkne opp til godvær tidlig en lørdagsmorgen. Nåja, rett skal være rett, det var skyer som truet, men jeg valgte å stole på magefølelsen og heiv meg rundt, fikk satt på opptil flere vaskemaskiner, malt litt på bildene mine til "Løå", og vasket opp. I motsetning til andre bloggere så vasker jeg opp med Jordan oppvaskkost og god gammeldags Zalo. Som tidligere nevnt var jeg på gardsutsalg og kjøpte meg noen skikkelige snope grønnsaker. I motsetning til endel andre bloggere som kokkelerer frem de deiligste retter, så tar jeg den lettvinte løsningen på kjøkkenet, og bruker resten av maten som dekorasjon. Men, lekkert er det.
Jeg måtte jo bare ta et bilde av denne gamle teboksen. Den tilhørte min mormor som ble født på 1800-tallet en gang. (Sannsynligvis ganske sent på 1800-tallet, men det høres unektelig mye kulere ut når jeg sier det på den måten)

Ja, jeg elsker å bli invitert til plukk-det-du -vil- ha-hvis-ikke-går-det- i -kontaineren selskaper. Sjekk ut denne flotte knappesamlingen! Krusifikset lå i samme boksen, sier ikke nei takk Da er det bare å ønske alle mine trofaste følgere :-) en riktig god kveld. Jeg ser for meg en stille kveld med en god bok, noe godt å drikke.... Loven om tiltrekning....Loven om tiltrekning...


1 kommentar:

 1. Hallo frøken kreativ.
  Knappeboksen er fantastisk. Jeg kjenner til det med den lette varianten. Jeg er meget flink på den jeg også.
  Både i mat veien å spesielt hvis man blir bedt i et slik selskap. Plukk det du vil...
  Du starter innlegget om nydelig vær....det var i går. I dag er det slik te kopp vær og levende lys vær. Jeg er takknemlig for at miniprinsessa er så stor at hun aktiverer seg selv for jeg husker disse dagene når tåka lå tett og jeg helst ville krype opp i god stolen å kose meg med te og interiørblader men måtte finne på noe for lille snuppa holt på å klatre på veggene.
  Nå er den tiden heldigvis over og det er ikke så mye klatring lenger. Nå er det det mer et problem å få henne til å stå opp av prinsesse søvnen en søndags morgen eh.....dag kl. 12.
  Ha en herlig dag snuppe line.
  Kan det kalles tåke når jeg ikke ser huset ditt???
  Klem fra Elin:)

  SvarSlett