fredag 18. september 2009

Heisan, hoppsan, vi prøver litt til...

Denne fuchsianen lever i beste velgående. Den ruver, og ruler som ungdommen ville si. Takk til svigermor som holdt liv i den gjennom vinteren. Våger jeg å prøve selv dette året?
Noen som har oppdaget at Ikea selger flotte, tørkede bomullsplanter? De er råflotte!

En ting er ihvertfall sikkert, når høsten er god er allting godt. Dagen i dag har vært strålende. Kjenner varmen brer seg i kropp og sjel. Kan også være at jeg har spist så mye rart at fordøyelsessystemet gjør sitt til for å få opp varmen. Hvem vet? Det viktigste er at humøret er på topp.


I morgen skal jeg ut i skogen å finne mose. Må pynte litt i krukker og kar, nå som de fleste sommerblomstene har avgått med døden.
( Bortsett fra ovennevnte Fuchsia)

Jeg var på gardsutsalg i går, og fikk med meg noen imponerende eksemplarer av blant annet lilla blomkål. Og finnes det noen regel for at grønnsaker og lyng ikke passer sammen? Tror ikke det nei. Vent å se. I morgen dukker det gjerne opp bilder av resultatet :-)

3 kommentarer:

 1. Hei hei
  Det resultatet gleder jeg meg virkelig til. Jeg glemte å svare på bildemeld. JA supert Liv. Er de to flotte guttene med i leieprisen av bordet??? ;)
  For det var to nydelige gutter!
  Kos deg med brannbil kjøring og alt det som medfølger. Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 2. Velkommen til blogglandia!
  Å fuchia er ikkje så vanskelig å overvintre.Bare prøv.

  Ønsker deg ei fin helg!
  Klem fra Mira.

  SvarSlett
 3. Heisann Liv:) Gleder meg til å se hvordan du pynter og danderer med grønnsaker og lyng, stilig:) Jeg anbefaler virkelig en tur der imorgen ja, synd du ikke kunne være med idag da. Vi var også å kjørte brannbil og så på hun som var med i grand prix junior, da koste kine seg:) Nå er det barnetv, sammen med lørdagsgodter også blir det vel heklenålen ikveld tenker jeg;) er foresten frisk som en fisk nå, herlig:) klem monica

  SvarSlett