torsdag 7. oktober 2010

Om å leve det gode liv..

God morgen, kjære lesere.
Jeg har sovet godt, ja som en prinsesse, om jeg skal si det selv. Natten på Rica Airport Hotel har så menn vært god. Og vet dere hva? Det har sluttet å regne! Og ikke bare det: Det viser seg at jeg ser rett ut på Nordsjø-helikopter trafikken og rullebanen retning havet, nærmere bestemt Solastranden. Og det er bare herlig dere!
Jeg har fri tilgang til dusj, håndklær og shampoo. Har hatt ørlite problemer med å få fingrene ut av håret etter shampooneringen, men det ser jeg på som en bagatell.
Så når jeg står i vinduet, 15 cm fra den nå tørre glassruten og skuer utover, så antar jeg at silouetten min er til forveksling lik Michelin mannen damen med en Karius og Baktus look alike hårfrisyre. Jeg er fullstendig klar over at setningene begynner å bli vel lange, men det er bare for å avlede dere fra det faktum at jeg er bittelitt nervøs. Jeg tror jeg har kommet i skade for å skrive silouett feil. Drit i det. Neste.
Å, bildet over er dessertbordet! Kuult, ikke sant?
 Skikkelig magesug. Høøøøyt under taket, på en måde.  :-))
 Marengs-ett-eller annet, med krem og syltetøy :-)

Jeg ble ikke sittende alene. Jeg ble sittende med kollegaer og diskutere fremtiden. Det skal jeg ikke trøtte dere med nå. Skulle dere allikevel være interessert, så gå heller inn på www.utdanningsforbundet.no sine sider og les. Og nei, JEG har ikke skrevet noe. DET hadde tatt seg ut!!
Hovedavtalen, tolket av Snuskebassa :-) He he...
Nå glemmer jeg meg ut. Bildet: Når øynene begynner å bli stive og sengen kaller så er det mye som virker morsomt. Jeg falt selvsagt for "anno 2010". Jeg så selvsagt for meg hvordan den skulle se ut om den IKKE var fra år 2010! Det er ikke morsomt i dag. For nå har jeg lest hele teksten.
Jeg må stikke. Kanskje sko-pusse-maskinen på utsiden kan skaffe litt glans til hårtustene mine?
Klem fra Liv

8 kommentarer:

 1. God måren te deg og!
  Tenk at eg ikkje fekk innom deg i går og gitt nåken oppmuntrande ord, det var litt dumt :o)

  Ser ut så du har det storveis på hotell, og kan godt forstå at folk har tillit te deg :o) Du gir et veldig positivt inntrykk gjennom bloggen din jaffal! Og så e du såååå flink te å skriva! Rektigt så morsom og ;o) Digge deg!

  Håpe resten av hotelloppholdet innfrir te forventningene :o)

  SvarSlett
 2. Thihi, må le litt når du skriver så morsomt. Det høres ut som den shampooen var slik sjampooer pleier å være på hoteller. ikke de beste kan en si :) Får håpe du fikk håret på plass og at dagen blir en god opplevelse :)
  Ha en fin dag
  Trude :)

  SvarSlett
 3. Go' måren på deg :-)
  Hadde du sett meg nå, hadde du sikkert trodd jeg hadde brukt samme shampoo! Har skikkelig sovesveis, og vurderer STERKT å hoppe i dusjen..men...har gooood tid ennå...

  Ha en flott dag :-)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Du har hatt et fint opphold på hotell tror jeg :) hehe....! Ble det noe vaking der ute på korridoren med dyna og pysjen eller? :)

  SvarSlett
 5. Godt å se at det er noen som har det........
  Litt sånn luxus i hverdagen! Der er jo "sånn som ungdommen lika". *misunnelig!

  Nå er denna husmora ferdig med å vaske hus, skal avgårde å hente barna i bgh, lage middag og lete frem tøflene/pipa og avisen til far til han kommer hjem fra jobb...........

  SvarSlett
 6. Har fortsatt stor tru på at du burde tolke Hovedavtalen på din måte. Det hadde blitt ein fest av eit oppslagsverk!

  SvarSlett
 7. Hehe...morsom lesning! Får jo håpe at Elin og Monica får hevet tilliten til deg etter dette tillitsvalgt møtet *smiler*
  Noe som jeg forøvring kan tenke meg at de allerde har :))
  Kos deg i helgen.
  KLemmer

  SvarSlett