søndag 31. oktober 2010

Noen ganger....

...så hadde det vært deilig å bare sveve rundt på en grønn eng!
Klem fra Liv

10 kommentarer:

 1. Tja, det er vel noe som heter: Å ha det som kua i en grønn eng, eller?

  Håper du har hatt en fin søndag, med god mat.

  Jeg lever etter LCHF- prinsippet. Low Carb High Fat, mye god mat der altså og det er så deilig å kaste ut alle lettprodukter og lage skikkelig mat.
  Alt er en vane, og jeg stortrives med dette.

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 2. Der må jeg absolutt si meg helt enig. Klem fra Mona.

  SvarSlett
 3. Ja tenk så deilig det hadde vært. Kos deg på bloggetur te Haugesund. Der e masse god kaffi der. Ein kjekk liten by i grunnen. Me snakkes snart.

  SvarSlett
 4. Den grønne engen tror jeg du må lage i hodet ditt, eller - vi har så mye mose i plenen at den er helt vintergrønn. Flott, tenker jeg!
  Likte veldig godt diktet du har lagt ut på Facebook. Tenker jeg kopierer det og lager en utstilling på biblioteket med diktet og bøker om å ta vare på hverandre. Takk for inspirasjonen *s*

  SvarSlett
 5. Hei!
  Takk for kommentar hos meg - men nå sitter jeg her og er kjemperedd for at jeg har "tråkka i salaten" og benyttet meg av et bilde jeg ikke burde!! ...og i så fall beklager jeg kjempekjempekjempekjempemye!!! Jeg søkte nok på google etter tegneseriefigurer som så litt forskrekket ut...tror jeg...og fant denne utrolig sjarmerende framtoningen som jeg ikke klarte å slippe!...og dermed har jeg kanskje "driti skikkelig på draget"...?

  Litt beklemt hilsen fra
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 6. Hei!
  Takk for hyggelig kommentar & for at du vil følge med videre :)
  Må jo bare komme med like fine ord tilbake, her var det mye spennende å se på! Snuskebassene på koppene var skjønne, og jeg ser at de har fått nye hjem alle sammen! Morsomt! Ha en fin søndagskveld, og kom snart innom meg igjen :-)

  SvarSlett
 7. tusen takk for tips liv, får nok ikke med meg nils ole på den filmen... så her blir det nok terminator 2 gitt- men jeg liker slike filmer også jeg- litt action må vi ha. Nå kommer han med lonestar mat så dette skal bli kjekt. den andre tror jeg rett og slett jeg må ta opp. fine bilder i forrige innlegg jeg har oppskrifter på mange gode og enkle retter om du vil ha. klem Monica

  SvarSlett
 8. He he, det hadde vært deilg ja! Lite med grønne enger akkurat nå, og det lille grønne som er, forsvinner vel snart...Men om noen måneder - DA kan vi boltre oss! I grønne enger, i sol og varme!

  SvarSlett
 9. Hei igjen!
  Det er noen som mener at det er enklere å be om tilgivelse enn om tillatelse - og selv om jeg i utgangspunktet ikke lever etter den filosofien, er det flott å bli tilgitt når man har tråkka i salaten! Takk! :))
  Jeg lover å nevne deg i neste innlegg - for å bøte på ugjerningen - også kunne jeg gjerne tenkt meg å følge bloggen din videre...om du ikke har altfor store innvendinger..? ;)

  Ha ei fin uke!
  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett