torsdag 31. desember 2009

Godt nytt år!

Ja, i dag er den store dagen! Jeg har bursdag med alt det medfører av forventninger og oppmerksonhet. Herlig!! Og som eldstemann så fint erklærer: "Du kommer jo til å få en fantastisk dag mamma, hele verden feirer deg jo!"

Men alt i alt er jeg kjempefornøyd med året som har gått. Det har vært noen saftige utfordringer underveis. Men i dag sitter jeg her med en god følelse av at energien er på rett plass.
Takk til alle som har bidratt :-)I julen var jeg på besøk hos ei venninne. Kakaoen smakte ikke mindre godt når en drakk av disse knalltøffe koppene fra Torridalsveien Aktivitetssenter i Kristiansand. Jeg skal ha meg en tur dit neste gang jeg er på de kanter! (Tusen takk for eggeglassene :-))Da er det bare å si takk for nå. Jo, jeg tror det var alt, og det er ikke verre enn at jeg kan logge meg på om det skulle dukke opp noe mer i det lille hodet mitt :-)
Klem fra Liv

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen! Og Godt nytt år.

  Klem fra Mira.

  SvarSlett
 2. Artig å finne en kopp her, heter Torridalsveien Aktivitetshus forresten. Langt og kronglete skal det være, og veien er glatt her nede. Hadde min første, nervepirrende kjøreopplevelse i dag, sklei mot bil inn i rundkjøring. Men alt vel, og på stell nå.

  SvarSlett
 3. Åh ja - DET var koppen sin, det! *sikle*

  SvarSlett